MX Efterskole

At komme på en MX Efterskole er blevet populært gennem årene, og mere populært end nogensinde, hvor der på flere af efterskolerne, der har en motocross linje, er lange ventelister. Der findes en del MX Efterskoler i Danmark, hvor nogle koncentrerer sig udelukkende om MX, hvor andre har det som en del, af flere grene, såsom trial og enduro. Man skulle måske tro, at et så lille land som Danmark ikke havde plads til så mange efterskoler, med MX linjer, men sporten blomstrer, og efterspørgslen er stor, og endda så stor, at der åbner en ny af slagsen kort før sidste kvartal af 2023.

Efterskole med motocross linje

Når vi kommer ud til klubberne, og snakker med de unge mennesker, herunder nogle der skal i gang på en efterskole, med en mx linje, så er der en, der går igen. Rigtigt mange af de unge nævner, at de enten har været på et ophold, eller skal starte på Rydhave, efter sommerferien. Rydhave slots efterskole har en anerkendt motocrosslinje tilknyttet, hvor de har motocrossbaner ude, og inde, samt deres eget værksted, hvor eleverne kan selv kan lære at skrue i deres maskiner, og kan klare sig selv.

Når man søger på efterskoler med MX

Der er vigtigt at være på side et, når man søger efter efterskoler med mx, for det er som regel dem, der er placeret på den første side af google, der får flest henvendelser, men det betyder jo ikke at disse efterskoler, er bedre end alle de andre. Vi har samlet en lille håndfuld af de mx efterskoler, der er på side et af google, når man søger på mx efterskole, og dem kan du se herunder.

Rydhave Slots Efterskole

Handbjerghus Efterskole

Bramming Efterskole

Nysted Efterskole

Design og Håndværks efterskolen

Ventelister til efterskole med motocross

Når man kigger på siderne, med indmeldelse, så går det igen, at der enten er få ledige pladser, eller lange ventelister, endda op til 2-3 skoleår frem. Det er som sagt blevet enormt populært, at komme på en efterskole med en motocross linje, og det er både drenge, og piger.

Motocross Artikler fra MX Efterskoler

Du kan enten læse om kørere, der skal på en efterskole med en mx linje, eller om nogle der drømmer om det, men som ikke har kunne få en plads, her hos crossbladet.dk – Vi kommer omkring det meste, på flere forskellige tidspunkter, så derfor gælder det om at holde øje med nyhederne.

MX Artikler også fra efterskoler