MX Shop

Crossbladet.dk har ikke en MX Shop, online på siden, ej heller en almindelig shop, på nuværende tidspunkt, men vi vil ikke afvise, at der kommer en online på et senere tidspunkt. Crossbladet, tager derimod ud og besøger forhandlere, der blandt andet har en MX Shop, hvor enten de direkte forhandler MX, maskiner eller udstyr, eller tilbehør til sporten, så det ender ud med en helhed. Der er virkelig kommet mange tilbud til motocross køreren i nyere tid, og mange af de forhandlere, eller nærmere, dem der er tilbage, siden vi selv kørte, har både fysiske butikker, men også MX Shop´s til rådighed. Meget af handlen foregår jo online nu, og gør bare alting, meget lettere, for man kan sidde og snakke om en bestemt ting, man lige står og mangler, og i stedet for, at man skal sætte sig i bilen, og køre ud til forhandleren, for at hente den omtalte ting, så kan man bare hoppe online, bestille, betale, og få det tilsendt. Der er helt klart kommet flere nye til, de seneste mange år, men der også stadigvæk nogle af de helt gamle tilbage i Danmark.

MX online shop

Ønsker man at finde en MX online shop, så er google din bedste ven, men mange bruger de samme forhandlere, gennem alle årene, men der kan jo være ting, som ens faste forhandler ikke kan skaffe hjem, selvom de er blevet store og meget dygtige, de seneste 10 til 15år. Der er sket en kæmpe udvikling på dette område, fra at være forhandlere, der kunne tælles på en hånd, til at være mange flere, både med base i Danmark, men også udenfor landets grænser, med Danske MX online shops. Selvom det er et stort marked, og sporten i den grad er blevet stor, så er der også mange, der skal holde skruen i vandet, for at gøre opmærksom, på sig selv. Mange af dem der har en MX Online Shop, har også et eller flere Teams tilknyttet, som er med til at binde kunden til deres online shop, da de får bedre tilbud, end den almindelige kunde.

MX Udstyr fysisk og online

Crossbladet kører også ud og besøger dem der forhandler produkterne, som du kan se i kategorien, vi har indsat lidt længere oppe, på denne side. Du kan altid finde frem til dem i kategorien der hedder MX Udstyr, her på crossbladet, og de har som regel en MX Shop til rådighed også.

MX Nord – Danmarks MX Shop

Nordjylland, nærmere i Klarup, ved Aalborg, der finder man MX Nord, og dette er Danmarks MX Shop, og stedet, man bør besøge, hvis man skal handle MX Udstyr, maskiner, eller reservedele. MX Nord har benene plantet solidt på jorden, og yder en fantastisk service, hvilket også betyder at man møder kunder langvejs fra. Det er langt fra alt udstyr, man kan eller bør handle online, og så betyder det altså meget, at man kan besøge en fysisk butik, og prøve tingene, samt få en rigtig god forklaring om det man ønsker at købe. Vi kan varmt anbefale at man besøger deres MX Online Shop, og ser det store udvalg. Hvis man har spørgsmål, eller mangler noget, man ikke kan se i deres MX Shop, så skal man ikke holde sig tilbage for at sende en mail, ringe, eller endnu bedre, besøge selve butikken.