Ambassadør Information

Aksel Kugelmann er Danmarks første Crossbladet.dk Ambassadør

Artikel foto: Aksel Kugelmann

Det er med stor glæde, at vi endelig kan præsentere Danmarks første Crossbladet.dk Ambassadør, Aksel Kugelmann.

Midt på sommeren, ikke længe efter crossbladet.dk havde set dagens lys, så kunne vi fornemme, at det vi lavede var noget der virkelig havde manglet. Vi har uden at overdrive, nogensinde fået så meget ros, for at dukke op på landets baner, og tage billeder, snakke, drikke kaffe, og skrive artikler, om og fra klubberne, samt deres kørere. Det har været meget overvældende, at være en del af, men også en kæmpe glæde, ved at se de mange glade mennesker, få noget opmærksomhed, fordi denne sportsgren, kræver så mange ting. Vi fik lavet nogle miniplader til crossbladet, hos SOS Racing Parts i Silkeborg, og de blev ret hurtigt populære, og vi ved ikke hvor mange hundrede vi har delt ud, men det er mange efterhånden, og de bliver stadig spurgt efter, når vi er ude.

Kan vi ikke få crossbladet på maskinen

Efter at have lave miniplader, og blevet “ung med de unge” på Instagram, så kom spørgsmålet, om man ikke kunne få crossbladet.dk på maskinen, ja endda en crosstrøje, og her kom ideen til os. Vi skal have lavet noget, der gør dette muligt, og undgå at der kommer 10 til 15 forskellige design, og så spurgte vi Anders fra SOS Racing Parts om hvad vi kunne gøre, og fandt sammen frem til denne løsning. Vi har så udvidet det en smule med at lave et ambassadør område, der gives adgang til, uanset om man køber en lille, mellem eller stor pakke, der indeholder forskellige ting.

Vi kræver kun man er glad

Det er meget vigtigt for crossbladet.dk at skabe noget, uden nogle krav til de kørere, som ønsker at have crossbladet´s design på deres maskiner. Vi ønsker at alle skal have en glæde ved sporten, og kan føle sig en del af noget større, uden at skal være på et Team, hvor man skal handle gennem en bestemt forhandler osv. Her kan man gøre hvad man ønsker, og passer bedst til en selv, og maskinen, samt pengepungen, men vi ønsker da at man kører i vores tøj, når det følger med.

Der sættes ingen krav til resultater, køreren, familien eller nogle andre, vi kan bare tilbyde noget lækkert, rabatter, og samtidigt underholde vores ambassadører med forskellige ting, gennem vores ambassadør område, man får adgang til.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Aksel Kugelmann 475, med Crossbladet.dk klister
Artikel foto: Aksel Kugelmann 475, med Crossbladet.dk klister
Artikel foto: Aksel Kugelmann 475, med Crossbladet.dk klister

Vi manglede en test person

Groft sagt, så manglede vi en prøveklud, altså en vi kunne lave design sammen med, høre meninger, sammensætte tøj, bukser osv osv. Alt dette skulle gøre i hemmelighed, for det hele skulle jo ud, på det rigtige tidspunkt, så det krævede en kører der ikke var på et team, og som havde en maskine. Ikke nok med det, så skulle der prøves størrelser på det hele, bestilles hjem, klister laves, uden nogen måtte vide det, før i dag, hvor vi altså kan afsløre at Aksel Kugelmann har hjulpet os.

Se også: Du kan se crossbladet.dk ambassadør pakkerne vi har lavet på siden her

Aksel Kugelmann

Vi fik gennem familien, Bedstefar Jørn, og Mor Pia, samt Pia´s kæreste Morten, spurgt om tilladelse til dette, for Aksel Kugelmann er kun 13år, og det kræver samtykke. Efter at have hørt om projektet, set tegninger, grafik osv, så var de med på ideen, og vi kunne komme i gang med det store arbejde.

Men det skulle jo holdes hemmeligt, end ikke den bedste ven, forhandler, sponsor eller ham der laver motoren i skrivende stund (Flemming Vad), måtte vide noget, og det har de lykkedes med, og det sætter vi stor pris på. Det er altså derfor der ikke er en motor på Aksels crosser lige nu.

Vi skaffede nyt plastic og fik lavet klister, der blev monteret derpå, og sendt op til Jørn, der står for at skrue i maskinen, for Aksel. Nu har vi bare ventet og ventet på at få alt det andet klar, og lavet en release dato, hvor man kan se det hele, og det lykkedes denne søndag 12. november 2023, hvor vi har besøgt familien, og set vores ambassadør design på en maskine, for første gang.

Artikel foto: Aksel Kugelmann 475, med Crossbladet.dk klister
Artikel foto: Aksel Kugelmann 475, med Crossbladet.dk klister
Artikel foto: Aksel Kugelmann 475, med Crossbladet.dk klister

Aksel kommer til release party

Når vi afholder vores release party hos SOS Racing Parts i Silkeborg, søndag 19. November 2023, så kan man også sige hej til Aksel Kugelmann, der har sin maskine med (med motor). Her kan man se vores design på hans maskine, men du kan også se Aksel i fuld påklædning, at vores guldpakke. Så har man muligheden for at se hvordan det er, mærke kvaliteten, der er SOS´s eget kollektion, af samme kvalitet som FXR, og bliver lavet sammen sted. Her kan man naturligvis også bestille en af pakkerne, så de kan komme under juletræet, så man bliver helt klar til 2024 sæsonen.

Tilmeld begivenhed: Du er inviteret til Ambassadør Release Party hos SOS Racingparts

Stor tak til Aksel og familien

Vi sætter stor pris på hjælpen vi har fået med dette, og hvor vi er kommet til i dag, og ikke mindst at skulle holde dette hemmeligt for alt og alle. Tak for det.

Info: Aksel har fået en pakke som tak for hjælpen med dette projekt, og kommer med som ambassadør på lige fod, som alle andre. Vi gør ikke forskel på nogen, her er alle lige, og kørere i alle aldre er velkommen. Vi ønsker at alle har en fest med at dyrke den sportsgren, de er glade for.

Vi ses ude på banerne.

(Et par billeder mere)

Artikel foto: Aksel Kugelmann 475, med Crossbladet.dk klister
Artikel foto: Aksel Kugelmann 475, med Crossbladet.dk klister

Se også: Du kan se crossbladet.dk ambassadør pakkerne vi har lavet på siden her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk