GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Crossbladet

Lige om lidt starter de mange cross camps, og her er vores plan

Crossbladet.dk , Rullende kontor, Korskroen, Vestjysk Motocross Club 2024, MX Nyheder
Artikel foto: Crossbladet´s rullende kontor

Der har været enkelte ændringer, men vi skal på tur igen her i 2024, hvor der hele starter op lige om lidt, med de første camps. Du kan se vores foreløbige plan her i artiklen.

Vi skal lige som alle andre tænke økonomi, og værdi i det vi laver, og her passer turene til Sjælland desværre ikke ind her i 2024, for det vil tage en stor luns af vores budget. Men ud skal vi, og her i 2024, starter vi ud med et besøg hos Vestjysk Motocross Club i uge 27, hvor Kenneth Kaalund har en camp, og her vil vi ankomme søndag eller mandag, og være på besøg nogle dage.

Korskro, Kolding og Korskro

Som sagt, så starter vi ud på Korskro hos Kaalund, hvor vi midt på ugen, onsdag eller torsdag, smutter til Kolding Motocross Klub, hvor de åbner deres camp om torsdagen. Her vil vi være på besøg til om lørdagen, hvor vi igen vender snuden mod Korskro, for at være med til DM A 2024.

Kort pause, inden den næste

Efter DM A 2024 på Korskro, så skal vi lige hjem og vende et par dage, og gøre klar til næste tur, og her skal vi blandt andet på besøg i Lindknud den ene uge, og Han Herred den næste.

Vind og vejr spiller naturligvis en rolle, for det Danske “sommervejr” er pænt ustabilt (surprise), men vi håber da på at de holder nogenlunde tørt, så vi kan komme lidt rundt.

Vi tager det hele som det kommer, du skal bare følge med i nyhederne.

Kan i alle have en rigtig god sommerferie, måske ses vi derude.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk