Enduro

Der findes mange forskellige grene, som vi ser det, springer ud fra Dansk Motocross, men kørerne har formentlig en anden mening. Enduro køres både på specielt byggede maskiner, men også på helt almindelige MX Cykler, og her er der plads til alle. Enduro er kort fortalt en langdistance motorcykelsport, hvor der køres på spor, der både er faste, og midlertidige anlagte baner eller banespor.

Enduro Danmark

Denne sportsgren ser man flere og flere steder, når man besøge de Danske Motocross Baner, hvor man har specielt anlagte baner, i forbindelse med de faste MX Baner. Nogle spor, i det der kaldes off road, uden for vej eller i terræn, kan være en kombination af både motocrossbaner, grusgrave, marker, skov, men i nogle Danske klubber, der ser man specielt lavede sport, rundt omkring motocross banerne. Nogle gange der bruger man også noget af motocross banen, når der trænes, eller kører løb.

Enduro træner med motocross

Crossbladet besøge mange motocross baner i Danmark, og her ser vi ofte, at Enduro kørerne også træner sammen med motocross kørerne, på normale crossbaner. Vi har endnu ikke oplevet, at der kun trænes Enduro, men for det meste på samme tid, enten på motocross banen, eller på deres eget anlagte enduro spor. Det er dog ikke alle klubber, som har et enduro spor tilgængeligt.

Er Enduro svært

Enduro indeholder forskellige forhindringer og udfordringer i varierende sværhedsgrad, hvor man skal have en god kondition, da man ofte skal køre lange sport, flere omgange. Derfor kan det være godt at kombinere sin træning, på en almindelig motocross bane, men det kræver også en god balance, og flair for at komme over ting, såsom træstubbe, eller andre forhindringer.

Enduro Nyheder

Crossbladet.dk skriver om stort set alle grenene, indenfor motocross, og dem som man kan opleve i forbindelse med motocross, så du vil også kunne læse enduro nyheder her hos os. Der er ikke lavet nogle specielle kategorier til enduro, men du kan enten finde frem til nyhederne gennem et portræt med en kører, eller i vores samlede motocross nyheder, som du også kan se herunder.

Nyheder - Også om enduro