Annonce

MX Nord har et stort udvalg af cross støvler til alle aldre

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Artikel foto: Cross Støvler, MX Nord

Vi er tæt på opstarten af den nye 2024 sæson, og så skal udstyret være på plads, hvilket MX Nord kan hjælpe dig med.

MX Nord har alt hvad du skal bruge, så du bliver helt klar til den nye 2024 sæson, og den er lige om hjørnet, med opstart 9. marts 2024. MX Nord har to modeller, som de anbefaler at man bruger, og det er Leatt Boots som på artikel foto, og så Alpinestars som du kan se i deres online shop.

Udstyret er et krav

Uanset om du er nybegynder eller har kørt længe, så er reglerne ens for alle, og det er at udstyret skal være i orden, men naturligvis også for din egen sikkerheds skyld. MX Nord har mange forskellige varianter, og ikke mindst farver, og hvis du ikke helt kan bestemme dig, når der kigger på deres MX Støvler online, så kan du altid slå vejen forbi deres fysiske butik, og prøve støvlerne.

Artikel foto: Cross Støvler, MX Nord

Støvler hvor alle kan være med

Når man snakker udstyr til blandt andet motocross, så varierer priserne ligesom alt andet, men MX Nord har et stort lager af støvler, hvor der er priser, hvor alle kan være med. MX Nord har støvler, hvor priserne starter ved 1.569kr og med et bredt spænd op til 5.200kr.

Se det store udvalg af MX Støvler hos MX Nord her

Brug for hjælp

MX Nord står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål omkring produkterne. Du kan finde deres kontakt information på deres hjemmeside, HER


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk