Annonce

KM Bilsalg køber og sælger brugte biler, og laver alt service selv

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Artikel foto: Jesper Mortensen, KM Bilsalg i Silkeborg

Jesper Mortensen er indehaver af KM Bilsalg i Silkeborg, hvor du kan købe eller sælge din bil. KM Bilsalg er langt mere end bare en brugtvognsforhandler, de laver alt service selv.

KM Bilsalg i Silkeborg er din foretrukne bilforhandler, specielt hvis du skal købe en god brugt bil, til fornuftige penge, og på samme tid, være helt sikker på at den har fået den bedste omgang service. KM Bilsalg har mellem 25 og 30, brugte biler til salg, hele tiden, og vognparken skiftes løbende ud, i takt med at der sælges biler, og der hele tiden nye på vej ind.

Mange års erfaring

KM Bilsalg og det tilknyttede KM Auto, som har hjemme i en og samme bygning i Silkeborg, har i starten af 2024, 16års erfaring med køb, salg og service, af biler. Her bliver man altid mødt med et smil, hvor man får den bedst mulige rådgivning, uanset om man har lidt, eller slet ingen forstand på biler. Her kan man trygt komme med sin bil, uanset om det er privat, eller som virksomhed.

Artikel foto: KM Bilsalg laver også service af din bil

Køber også din cross-bil

KM Bilsalg køber og sælger også cross-biler, så hvis man har sådan en stående, kan man altid komme forbi og få et bud på den. KM Bilsalg har mange års erfaring indenfor motorsporten, også med motocross, så når man kommer forbi KM Bilsalg, så ved de, hvad de snakker om.

Fra Polo til Porsche

KM Bilsalg i Silkeborg har ikke nogle faste mærker, de helst går efter, og på deres hjemmeside, hvor man kan se hvad der er til salg lige nu, er der alt fra Polo til Porsche. Der er et bredt udvalg af biler, uanset om man skal have sig en fornuftig, økonomisk bil, eller en af de lidt sjovere, med fart i.

Se deres store udvalg af biler her

Her finder du KM Bilsalg

Bergsøesvej 1-3
8600 Silkeborg
Kontakt – se information her
Der er altid kaffe på kanden, så du skal ikke holde dig tilbage.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk