GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

64 kørere skabte en fest til Klub VM 2024 hos Børkop Motor Sport

Artikel foto: Simon Olsen

Onsdag aften blev der kørt Klub VM hos Børkop Motor Sport, og det var en fest, med ikke mindre end 64 kørere på banerne.

Crossbladet blev lokket, da vi var afsted til DMU Pigetræning i Kolding, for her mente flere af deltagerne, at vi burde komme forbi Børkop Motor Sport, nu de havde en afdeling, af deres klubmesterskab. Det er nu også et hyggeligt sted, og fejler aldrig, for der er mange kørere, og en masse som vi kender, så det skulle vi naturligvis være en del af, onsdag 26. juni 2024.

Nummerpigerne stjal billedet

Det er ikke kun Malou Jakobsen der er populær i Børkop, når kørerne skal sendes afsted, Simon Olsen (artikel foto) fik også sat gang i festen på Maxi banen, hvor han tog over, da Malou selv skulle på banen, og her kunne man høre en del tilråb, og højlydte grin, fra bommen.

Malou Jakobsen og Alex Seier

Det er populære kørere i Børkop, men formanden Heidi (Alex´s mor) orkede simpelthen ikke, at der kun var de to i deres klasse, så hun har lavet en aftale med en håndfuld topkørere i Danmark, hvor de kan køre med i deres klubmesterskaber, men skal betale på lige fod med alle andre, hvis de skal træne på en normal åbningsdag. Dette giver naturligvis lige lidt mere action på Maxi.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Malou Jakobsen og Alex Seier

Vi ville gerne havde haft et billede med de to fnisende unge mennesker (Malou og Alex), men den gik ikke, sagde de, og smuttede afsted mod bommen. Allerede her havde vi flere spørgsmål, end svar, og da vi tog billedet herover, lignede de to, der havde været gift i mange år. (de er da søde).

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Emil Gertsen
Artikel foto: Rasmus Pedersen
Artikel foto: Magnus “MXNORD” Hastrup

Jamen der er ikke noget på Instagram

Vi filmede lidt korte bidder, og har gemt dem, da vi er i træningslejr med at klippe ting sammen, og så var der simpelthen så mange kørere, at vi ikke ville kunne nå, at få billeder af dem, hvis vi skulle stå og poste video på vores Instagram også. Der var ikke meget tid, mellem de mange heat, så der skulle bare klikkes billeder, og dem kom der også på den gode side af 300 af.

Facebook – Billeder

Se alle billederne i et samlet album her

Resultatet fra Klub VM

Det finder du online her

Det er var en tophyggelig aften, hvor vi efterfølgende, sad en times tid og hyggede med klubbens medlemmer, og snakkede om alt muligt, så det blev halv sent, inden vi kom hjem.

Ses ude på banerne…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk