Crossbladet

Arbejdsweekend i København, med smuttur til Kejserdalen

Reklame, Klister, Crossbladet.dk, sosracingparts.dk, Det rullende Kontor, MX Nyheder, MX, Motocross, Motocross Nyheder
Artikel foto: Klister på det rullende kontor, crossbladet.dk

Der skal penge i kassen, så vi ryger til København på arbejdsweekend, men tager en smuttur til Kejserdalen.

Penge driver værket, og i forbindelse med et af vores andre nyhedsmedier, så kræver det en arbejdsweekend i Købehavn, lige for at vise flaget, og der ikke er gået motocross i det hele. Men i denne forbindelse, så har vi naturligvis lige klemt lidt motocross ind i planen, nu vi forvilder os på de kanter, og har aftalt med Kejserdalen, at vi kommer på besøg til deres udgave af Landsdelsmesterskab Øst, og bruger nogle timer hos dem.

Vi er tilbage mandag

Der kan være lidt stille henover weekenden, så hvis vi ikke når at klemme noget online fra Kejserdalen, så sker der lidt igen, når vi rammer kontoret i hovedlandet mandag. Vi har naturligvis taget lidt miniplader og stickers med fra crossbladet, hvis man er aktiv på de kanter, så kom og sig hej. Vi har dog ikke det rullende kontor med i denne omgang, for vi skal bo i indre København.

Støvet torsdag´s hygge på Uhre

Torsdag aften besøgte vi Uhre banen, og det var noget støvet, men vi fik da klikket et par billeder fra træningen, både på Mini og Maxi Banen, og linket finder du under MX Billeder.

God weekend til jer, samt helt og lykke, der hvor i kører.

/Crossbladet


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk