GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

B-DM 2024 hos Herning Motocross er kommet godt i gang

Artikel foto: Keld Vestergaard

Det har stået ned i stænger fredag aften, og en stor del af natten, men klokken 09:00 blev B-DM på Uhre sat i gang.

Vi ankom på Uhre, hos Herning Motocross fredag 21. juni 2024, klokken 16:30, og her var der allerede dukket en del op, selvom porten først var annonceret åben 17:00. Der var et super flot, og lidt lummert vejr, men der var en hyggelig stemning, der dog tog lidt af, ud på aftenen, da det begyndte at regne. Regnen tog til, og da man kiggede de forskellige vejrudsigter, så kunne man se at det ikke blev bedre, men banen kunne heldigvis tage det, og så slappede alle lidt mere af, og hyggede videre.

105 + 14

Der skulle være omkring 105 solo kørere, og 14 sidevognshold, til dette B-DM 2024, hos Herning Motocross, og de er alle godt i gang med at køre tidskval i skrivende stund. Det hele blev sat i gang på slaget 09:00, og banen bliver bedre og bedre, så det skal nok blive godt, når første heat skal sættes i gang, og vi kan næsten sætte en garanti på, at det ikke kommer til at støve.

Følg med fra B-DM 2024

Crossbladet tøffer rundt og snakker med en masse, tager lidt billeder, der kommer i et samlet album på Facebook, og så skydes der lidt korte video, der kommer på Instagram.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Følg med på @crossbladet.dk

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk