GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Billeder og video fra KK Academy Sommer Camp 2024, Korskro

Artikel foto: Kenneth Kaalund – KK Academy 2024

Crossbladet var med på KK Academy Cross Camp 2024, hos Vestjysk Motocross Club, Korskro. Her fik vi skabt noget materiale, som du kan se eller gense gennem denne artikel.

Vi har brugt nogle hyggelige dage i selskab med KK Academy, Kenneth Kaalund, der denne gang havde Mads Rasmussen og Nicolai Skovbjerg med sig, som hjælpetrænere, på Korskro. Det har været et rigtigt godt team, hvor man kunne høre ude i ryttergården, at de var glade for at være en del af dette, og har lært mange ting, som man kunne tage med sig derfra, og arbejde videre med.

Lidt af det hele

Kenneth og Mads snakker mere end Nicolai, det kommer vi ikke udenom, men det var faktisk en ret god kombination, for så kunne de lære fra sig på forskellige måder. Kenneth og Mads forklarede tingene, noget længere end Nicolai, der sagde, ved den kegle sætter du dig ned, og den næste kegle giver du den gas. Herefter en kort forklaring hvorfor, og hvordan. Dette var kort og enkelt, og når de havde kørt dette nogle gange, så rykkede de en tand videre, og startede forfra.

Vi hørte de unge rose alle tre kørere, så denne kombination af nogle længere forklaringer, og nogle korte, der ikke var det samme, når de skiftede sektion, ramte altså ind.

Billeder – Facebook

Det lykkedes os alligevel at få lidt over 900 billeder online fra KK Academy Sommer Camp 2024 på Korskro, og dem kan du finde vej til her – Se alle billederne i et samlet album her

Video – Instagram

Vi fik også pumpet en del video på vores Instagram, som nogle nok har bemærket, og de er gode til at vise bidder af hvad der sker. Dem finder du vej til herunder.

Video 1 – Fodbold (vi nåede ikke første træning)

Video 2 – Mads træner på lille bane

Video 3 – Et af holdene, ved starten, på Maxi

Video 4 – Et andet hold, ved starten, på Maxi

Video 5 – Kenneth træner sektion på Maxi

Video 6 – Opvarmning med Nicolai

Video 7 – Opvarmning på MX

Video 8 – Starttræning på Maxi #1

Video 9 – Startræning på Maxi #2

Video 10 – 15 minutter heat på Maxi #1

Video 11 – 15 minutter heat på Maxi #2

Video 12 – Pitbike ræs m.m

Video 13 – Kaalund og Seier hygger på Maxi

Video 14 – Rundbold hygge (godt de kører cross)

Video 15 – Morgenløb med Kenneth m.m

Video 16 – Parløb med brydning på Maxi

God fornøjelse, og tak for nogle fantastiske dage på Korskro.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk