GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Crossbladet er med til DMU MX og Quad Pigetræning i Kolding

Artikel foto: DMU POP-UP Pigetræning i Kolding Motocross Klub 2024

Så lykkedes det for Crossbladet at komme med til en udendørs DMU POP-UP Pigetræning, der afholdes i Kolding Motocross Klub, søndag 23. juni 2024.

Sidst i januar måned var vi med til en indendørs træning med Line Dam, og allerede her kunne vi se, at vi skulle med udenfor, og opleve en af de her træninger, som vi er med til, denne søndag, da det er helt anderledes. Vi blev spurgt første gang, i 2023, hvor vi besøgte Han Herred banen, hvor også arrangøren bag dette, Louise Lausten fra DMU, også var, men som så meget andet, så skal det passe ind, før det kan lade sig gøre, og denne weekend, så lykkedes det endelig.

Social samling for pigerne

Det er vigtigt at fremhæve, og ikke mindst vise, at både Motocross og Quad, også er for piger, på lige fod med drengene, men der er også meget socialt i de her træninger. Oprindeligt skulle det kun være for piger, men denne søndag, der har et par drenge også sneget sig med, og det var for at få lidt flere quad kørere med, og det ser ud til at tøserne har accepteret dette.

Vi ankom i Kolding Motocross Klub 08:30, denne søndag, hvor dette afholdes, og klokken 09:00 var der samling foran klubhuset (artikel foto), hvor der var information af Louise, der har været arrangør af dette siden slut 2022. Herefter skulle der varmes op, og her forsvandt de flere drenge/mænd, blandt andet Tom Søe (Quad træneren) der ikke mente han lige skulle stå med en hulahopring, så ham fangede vi ikke lige deroppe, men han er til stede, og er ved at træne de firhjulede på banen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Louise Lausten
Artikel foto: Line Dam
Artikel foto: Sara Andersen

27 piger og 8 drenge

Denne søndag i Kolding er der 27 piger, og 8 drenge med, så der er nok at se til, på begge banerne, hvor de alle er godt i gang med træningen, mens vi sidder og skriver lidt. Der kommer som normalt et album med billeder på vores Facebook side, og så lidt video på Instagram @crossbladet.dk

Vi smutter ud og kiger på træningerne, der afholdes af Tom Søe (Quad), samt Line Dam og Sara Andersen (MX), og så kommer der lidt online, fra tid til anden herfra.

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk