GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Crossbladet

Crossbladet har besøgt 22 baner indtil videre, og en masse løb

Kolding Motocross Klub, KMCK, MX, Motocross, MX Træning, MX Billeder, Motocross Nyheder, MX Nyheder, Crossbladet,
Artikel foto: Torsdagstræning i Kolding

Crossbladet har indtil videre besøgt 22 forskellige baner, og en masse forskellige udgaver af løb, og taget en hulens masse billeder. Vi er langt fra færdige, og glæder os, hver gang.

Da crossbladet kom online i marts måned 2023, var planen at besøge så mange forskellige motocross baner som muligt, i denne sæson, og opleve en masse forskellige løb. Vi er kommet godt efter det, hvis vi spørger os selv, men der er fortsat rigtigt mange ting, vi gerne vil have med, men der er også lidt tid at gøre med endnu. Efter vores udregninger, så er det indtil videre blevet til 22 forskellige motocross baner, hvor vi har besøgt dem, på forskellige tidspunkter, hvor det enten var en almindelig klubdag, løb, klubmesterskab, crosslejre, eller træningsaftener med trænere udefra.

Du kan se hvem vi har besøgt

Vi har en side der hedder motocross baner her hos crossbladet.dk og på denne side, kan man finde frem til alle billederne, fra de baner som vi har besøgt. Du kan selv finde frem til alle artiklerne, fra klubberne, for vi har jo besøgt mange af dem, flere gange, i forskellige forbindelser.

Sådan finder du artiklerne

Vi har allerede på den gode side af 200 mx artikler online hos crossbladet, så der er masser at kigge på, og hvis man mangler noget helt bestemt, som man gerne vil se, eller gense, så har vi en rigtig god metode, der kan hjælpe dig hurtigt frem til denne artikel.

Artikel foto: Søg på crossbladet.dk

Når du besøger vores side, på en stationær eller laptop, kan du på forsiden, benytte dig af vores real time søge funktion, hvor du kan skrive stikord ind, på det, som du leder efter. Kommer det ikke lige frem, ved de første fire forslag, så kan du se alle resultater, eller skifte søgeord. Det er super let, hurtigt og effektivt, og så kan du komme igennem meget mere, her hos crossbladet.dk

Over 11.500 billeder!

Vi tager som regel mange billeder, men vi havde på ingen måde regnet med, at vi på så kort tid, skulle smide over 11.500 billeder online, på vores Facebook side. Der er i skrivende stund, helt præcist 11.556 billeder i vores album, på den tilknyttede Facebook side, hvor de også har været gennem en proces, blandt andet med vandmærker, da ikke alle, forstod den første metode.

Dem uden vandmærke – Du må bruge dem privat, og dele dem lige så tosset du vil, men skriv venligst, de er fra crossbladet.dk – Så er der dem med vandmærke i siden af billedet, og det virkede heller ikke så godt, for mange tog screenshot af midten, og postede dem uden vandmærke, og den går ikke. Dette er grunden til, at vi nu har flyttet vandmærket i midten af billederne, også selvom nogle syntes at det er træls.

Vi er langt fra færdige

Selvom vi er i starten af august måned, så er der mange ting at opleve endnu, og vi glæder os, hver eneste gang, at vi skal ud at opleve en ny bane, eller bare på besøg, og have en kop kaffe. De kommende mange uger, har vi mange planer, så det gælder bare om at følge med.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk