GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Crossbladet var på Uhre til Klub VM torsdag, hvor vi testede video

Artikel foto: Klub VM 2024, Herning Motocross, Uhre

Torsdag aften smuttede crossbladet på Uhre, da vi skulle have testet lidt nyt legetøj, til optagelse af video, og livestream.

Det kan godt virke som om at vi smuttede afsted i hemmelighed, for normalt plejer der at være aktivitet på blandt andet Instagram, men det kunne vi ikke denne aften. Vi har fået noget nyt udstyr hjem, der lige skulle testes, og så skal man også lære at bruge det, men vi smed det som mange nok har opdaget, ikke på vores instagram, men der i mod på en lukket gruppe, hvor kun vores ambassadører har adgang. Noget af det kan vi bruge, andet skal der kigges nærmere på, men så snart vi har styr på det, så er det også noget der kommer alle til gode, men ting tager tid.

Klubmesterskab

Herning Motocross havde torsdag aften 13. juni 2024, tredje afdeling af deres Klubmesterskab 2024, hvor de kørte på alle tre baner, hvor der desværre ikke er vildt mange af de mindre kørere. Nogle rykker jo på større maskiner, og andre kommer ikke, det svinger jo altid en del.

Morgan Brohuss

Både på mellembanen og micro banen, kørte Morgan Brohuss, for den knægt har masser af energi, og et stort overskud, for han kørte først heat på mellembanen, hvor han talte med, for derefter at køre på microbanen, så en lille Quad ikke skulle køre alene, dog uden at tælle med.

Let regn, men hyggeligt

Det startede med lidt byger, men blev heldigvis stabilt resten af aftenen, og så blev alle heat gennemført, som de skulle, uden nogle uheld, af nogen slags. Det var en hyggelig aften, hvor vi dog fik taget lidt billeder, mellem de testede tingene, og de kommer som altid på Facebook.

Billeder

Se alle billederne i et samlet album her (+200)

Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk