Motocross Nyheder

Den store påske 2023 træningslejr på Uhre er kommet godt i gang

Artikel foto: Line Dam, ved Uhre

Torsdag morgen startede den store motocross 2023 påskelejr på Uhre banen, og de har haft godt vejr hele dagen.

Crossbladet skulle oprindeligt have kommet til Uhre med det rullende kontor, fredag morgen, men vi kunne simpelthen ikke holde os derfra, så vi har været en tur forbi torsdag. Der er godt gang i den på Uhre, hvor der en masse forskellige mini, maxi motocross kører, men også en del quads.

Vi har knipset et par enkelte billeder (læs mange), men du får kun en lille smagsprøve, på hvad der kommer til at ske, de kommende par dage, hvor crossbladet allerede i dag, har fået lavet flere aftaler til artikler, så det bliver spændende. Nogle af de mange billeder, skal vi bruge til de kommende artikler, hvor vi kommer omkring både motocross og Quad, så hold øje med siden.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Billeder fra Uhre

Artikel foto: Der øves starter
Artikel foto: Ræs på minicross banen
Artikel foto: en at trænerne har samlet Quads og forklarer kørsel i sving
Artikel foto: en at trænerne har samlet Quads og forklarer kørsel i sving
Artikel foto: Norsk bus i ryttergården (Quad)
Artikel foto: Ryttergården

Crossbladet er med fra fredag

Nu skal det sidste pakkes, og så ankommer vi til Uhre fredag, og så skal der ellers skrives nogle historier fra denne super fede træningslejr, der afholdes i påsken. Vi har fundet flere forskellige, spændende emner frem, og kommer forhåbentlig lidt omkring det hele derude.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk