GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Der er budt velkommen i Kolding og træningen er kommet i gang

Artikel foto: Kurt Vad

Klokken 08:45 blev der budt velkommen til sidste afdeling af DM Classic Cross 2023 i Kolding Motocross Klub.

Det har ikke være det bedste start på dagen, altså når man snakker om vejret, hernede i Kolding, for det har givet vand, det meste af morgenen. Der er har været en del snak om, der skulle gennemføre, eller pakke sammen og køre hjem, men der har lavet lidt om på det hele, og givet det en chance.

Alt er vendt på hovedet

Deres program er vendt helt på hovedet, så de “unge” og lidt større maskiner kan komme ud og køre lidt spor, for den er virkelig mudret nogle steder. Dermed skal de også køre første heat, i stedet for til sidst, som planen var i første omgang, og dette tog de nu meget pænt.

Artiklen er opdateret 23-9-2023 klokken 12:05 (nederst)

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Morgenmøde
Artikel foto: Classic Cross 2023, Kolding
Artikel foto: Classic Cross 2023, Kolding

De første er sendt ud, med lille ændring

Til dagens morgenmøde, fortalt formanden Jan Feddersen, at ved den store bakke, er der blændet af, så man kører højre om, da der foroven er en sø med krokodiller (mudderpøl), men det er også eneste ændring på banen, denne lørdag. Det var simpelthen for farligt, at lade dem køre den vej. Træningen er godt i gang, også mens vi sidder og skriver denne artikel, har der været flere hold afsted.

Heat sat ned

Det blev også besluttet på morgenmødet, at alle klasserne skal køre 15 minutter.

Møde efter træningen

Når alle har været ude og træne, og nappe et par omgange, så samles alle, og det skal besluttes, om de kører heat, eller om de skal stoppe, og pakke sammen. Kolding Motocross Klub har gjort alt hvad de kunne, for at lave en perfekt bane, trods forholdene, og så kan de ikke gøre mere.

Vi følger naturligvis med hernede, og tager lidt billeder, når vejret tillader det, og vi har allerede oprettet et album, på den tilknyttede Facebook side, og det finder du HER

Opdateret – Classic Cross 2023, DM Finalen bliver kørt, dog med nogle ændringer, så det er planen indtil videre. Vi trykker billeder online på Facebook, og på Instagram (alle samme navn).


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk