GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Der gik brok i den hos en flok af de lidt ældre kørere, til DAM 4

Artikel foto: Brian Jensen og Benny Møller

Vi kunne ikke komme på banen i det regnvejr, men var placeret under en markise ved ventezonen, og fangede et par ældre lømler der nægtede at køre i sådan et vejr.

Til et af dagens sidste heat af Dansk Amatør Mesterskab 4, hos Aars Motocross Klub 2024, der stod det ned i stænger, som man nok kan fornemme på billederne i denne artikel, samt en video, der henvises til. Vi fangede de lidt ældre kørere, stå under en markise, inden de skulle til bommen, men vi blev stående, da de var sendt afsted, og kunne dermed også fange dem igen, da de kørte ud.

Det her gider vi ikke

Det virkede faktisk som om det var noget, som de havde planlagt, inden de kørte til bommen, – se video her – hvor vi står sammen med dem, kort forinden de skal køre deres sidste heat. De havde ikke kørt længe, før en lille håndfuld kørere, blandt andet Brian Jensen og Benny Møller (artikel foto) kom tilbage i ryttergården. De havde nok ikke lige regnet med at vi stadig stod der, men så kunne vi jo lige nappe et par billeder, og høre hvad de lavede ude så tidligt, når de andre fortsatte på banen.

Jeg kører ikke til bommen

En af kørerne kom faktisk slet ikke til bommen, for Mark “Sneaky Fast” Jensen trak simpelthen cyklen ud fra ventezonen igen, og trillede ned til bilen med cyklen. Det der skulle han ikke ud i, for lige pludselig snakkede han om økonomi, og hvor dyrt sådan et heat pludselig er.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Brian Jensen
Artikel foto: Mark Jensen
Artikel foto: Benny Møller

Altså Benny Møller er lidt gammel, men Brian og Mark er jo i deres bedste alder, dog med lidt skavanker, som man jo får “deroppe” men det skulle de altså ikke køre i. Brian sagde “Jeg er voksen nok til at sige fra, når jeg ikke vil” og tog det med et smil, som mange af de andre.

De fik at vide, at de formentlig ikke lige slap for en artikel, nu vi stod og så, at de trak gammelmandskortet, og kørte ud før tid, og burde jo udløse en stak armbøjninger for piv.

Vi må håbe det snart bliver +19c, med tørvejr, så de kommer ud og køre igen.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk