GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Det bliver en spændende og lidt nervepirrende tid med frosten

Artikel foto: Frossen MX bane

Nu slap vi endelig af med regnen, men så kom frosten, samt mulighed for sne, så det bliver en noget spændende tid.

Ved vores besøg i Kolding Motocross Klub søndag, der havde der både været nattefrost, men også minusgrader ved ankomsten midt på formiddagen, og her ventede en noget hård bane. Klubbens frivillige havde dog fået banen jævnet, og lige trukket et spor, hele vejen rundt, kort inden de skulle starte, men det kan de jo ikke blive ved med, og slet ikke efter den kommende uges vejr.

Masser af frost

Den kommende uge, hvor vi rammer december måned 2023, er der masser af frost på programmet, og om natten endda ned til tocifrede minusgrader, og nogle steder i landet, også dagsfrost. Dette gør det hele lidt mere spændende, og nervepirrende, for hvilke baner kan lige klare dette, og kan de gøres klar til at træne på, uden det hele bliver lidt for farligt.

Banen i Kolding var faktisk ret god, specielt efter de havde kørt dagens træning, så den kan være en af de få gode baner, frem mod den kommende weekend, med mindre der kommer sne.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Frossen MX bane
Artikel foto: Frossen MX bane

Man skulle se sig for

Vi traskede som vanligt rundt på det meste af banen i Kolding, hvilket vi altid gør, når vi er ude og se lidt ræs, men når der har været så meget frost, som her, så skulle man se sig for. Normalt kan man gå og glo på mobilen, og så kan man traske afsted, men søndag, der var alt jo mere eller mindre frosset fast, såsom jordklumper, sten, og vi ved ikke hvad, og de flyttede sig altså ikke.

Vi er lidt spændte på, hvad der sker, den kommende tid, for allerede i sommers, der hørte vi, at denne vinter kunne blive en træls en af slagsen, med hård frost (meget værre) og nedbør. Det både glæder vi os til, og frygter en lille smule, for sådan noget sætter sine begrænsninger.

Vi håber det bedste, og ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk