GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Det var en flyvende Fast Freddy vi mødte i Thy Motocross Klub

Artikel foto: En flyvende Frederik “Fast Freddy” Sander

Ingen ringere end Frederik “Fast Freddy” Sander og et par venner, havde forvildet sig til Thy Motocross Klub lørdag.

Crossbladet kunne ikke gøre så meget den første time til halvanden, grundet regn og hagl, så vi var hoppet i vores Thyborøn habit, og uden kamera, og tøffede lidt rundt i Thy Motocross Klub. Nogle kunne genkende os, andre lurede lidt, og så gik vi ellers og kiggede på hinanden et stykke tid. Vi har ikke set de kære Sjællændere et godt stykke tid, så vi var også lidt i tvivl, for nu var vi jo pænt langt væk fra, hvor de normalt fyrer den af, men efter at have set en større flok unge mennesker, samlet ved deres bil, så kunne det jo kun være “dem der” altså dem der laver den Fast Freddy Vlog på Youtube.

Frederik, Simon og Emil

Da vi fik fundet vores kamera frem, og begyndte at tage billeder, og havde fanget de tre med linsen, så kunne de pludselig kende os, og så slog de sig ellers løs (dem der allerede kender dem, ved hvad vi snakker om). De kom ned og snakkede lidt, og så blev vi enige om at der skulle tages lidt billeder, og så ryger Frederik gennem portræt maskinen på et senere tidspunkt, så vi kan høre lidt om hvem han egentlig er, og hvorfor han pludselig er så glad for Jylland.

Vi har sorteret lidt billeder fra, så dem der endnu ikke har mødt dem på Fast Freddy kanalen, og kendere, ved at det gerne må være en lille smule skørt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Frederik, Emil og Simon
Artikel foto: Frederik “Fast Freddy” Sander
Artikel foto: Frederik “Fast Freddy” Sander

Man skal stå tidligt op

Altså de her gutter har om nogen ild i røven, og er super herlige. Selvom vi stod tidligt op, og har fået masser af kaffe, så blev vi nogle gange hægtet af, men nu er vi også lidt over gennemsnitsalderen på dem der normalt følger med, og ikke mindst Jyder.

Video fra Thy

De filmede og filmede, og havde endda mobilen med sig ude at køre, så de kunne filme, og det har vi naturligvis også lidt billeder af, du kan se senere. Men en ting er sikkert, og det er at der kommer en video på Fast Freddy kanalen (klik på linket) fra besøget hos Thy Motocross Klub.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk