GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

EYE-Track må være årtiets største opfindelse på motocrossbanen

Artikel foto: Eye-Track ved Uhrebanen

Det ser ikke ud af meget, når man lige ser det, men det må være årtiets største opfindelse, på motocrossbanen.

Da vi ankom til Uhrebanen, så kom der en vældig larm, ja det lød som udrykning, og endda meget af slagsen, på samme tid. Det stod vi og lurede lidt over, men da det forsvandt igen, så traskede vi videre mod banen. Ved banen, mens der blev knipset billeder af kørerne, der var sluppet fri, så kom den larm igen, og så gik turen ellers mod lyden, for at se hvad det var, og det var bare en simpel, men rigtigt smart opfindelse, som måske nok har været i sporten, de seneste par år allerede.

Elektronisk flagdommer

Ved hoppene, der er der opsat kamera, der “læser” om køreren, stopper, eller er væltet, og så erstattes den grønne lampe (klar bane) men de mange sirener, og en gul lampe, der blinker. Det er simpelthen så smart, at vi ikke kan få armene ned over det, og det burde en, have opfundet for mange år siden. Nogle baner har samme system liggende, men mangler at sætte dem op, mens andre, blandt andet en bane i Randers, har noget lignende, men her har de en post, med udsigt over hele banen, hvor en person, kan klikke på en knappe, der er tilknyttet hoppet, hvor der skal være ex, gult flag. (som vi fik det fortalt, men det kører vi naturligvis ud og kigger på, henover 2023 sæsonen).

Billeder

Artikel foto: Eye-Track ved Uhrebanen
Artikel foto: Eye-Track ved Uhrebanen

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk