GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Fire kørere trodsede fodbold, og hyggede på Uhre torsdag aften

Artikel foto: Jamie, Mads, Liam og Asger

Micro og Mellembanen hos Herning Motocross & Quad, havde åbent torsdag, og her hyggede fire kørere sig.

Motorsport har reddet mange børn fra fodbold (siges der), men torsdag aften 20. juni 2024, dukkede der altså kun fire kørere op, på Uhre, hvor micro og mellembanen havde åbent. Lørdag skal der afholdes B-DM på Maxi, og derfor havde denne bane lukket, men da de skulle have lavet lidt ting klar, inden weekenden, og alligevel var til stede, så havde de to andre baner altså åbent.

Tre solo og en Quad

Der var Liam, Jamie og Asger på solo, mens Mads hyggede på sin quad, i de par timer, vi var en tur omkring området, og se hvad de lavede. Der blev bare hygget totalt igennem, og så kunne de køre lidt, og holde pause, for de havde det hele for sig selv, og skulle ikke vente på andre.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning på Uhre, 20-6-2024
Artikel foto: Træning på Uhre, 20-6-2024

Der var en stille og hyggelig stemning, hvor alle havde slået sig ned i skyggen, ved træerne modsat den lille bane, hvor der kunne nydes vand, kaffe og frugt, så der manglede ikke noget. Mads Haslund dukkede også op midt i træningen, og tøffede rundt med rødderne ude på banen.

Video fra mellembanen

Du kan se en lille video her

Der kommer lidt billeder online senere, i et album på Facebook.

Se alle billederne i et samlet album her

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk