GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Hård lørdag i vente for Mini kørerne, der også skal køre DM

Artikel foto: Mikkel Jensen

Det bliver en vildt fed lørdag hos Herning Motocross, hvor landets B-kørere samles til DM, men der køres også sidevogns DM, så det bliver en hård omgang for Mini kørerne.

Det er ikke kun de lidt større drenge og piger, der skal køre DM 2024, lørdag 22. juni hos Herning Motocross, for det skal de lidt mindre, drenge og piger også. Der er tre større klasser med Junior 125, B MX1 og B MX2 (Solo) og så er der Sidevogns DM, samt to Mini klasser. Mini B65 og Mini Pige Open, skal der også køres, og de får nok at se til, når de lidt større maskiner, har lavet masser af huller i sandkassen på Uhre banen, hos Herning Motocross. Det er nu de mange timers træning, kommer dem til gode, og som nævnt tidligere, så er dette en direkte modsætning af løbet i Svendborg.

Mini B65 DM Stillingen

Der var 14 med i den første afdeling i Svendborg, men kun 12 tilmeldt på Uhre til anden- afdeling lørdag. Mikkel Jensen (artikel foto) har lagt sig på en femteplads, inden lørdagens runde.

Artikel foto: Screenshot, DM 2024 Stillingen Mini B65 – DMUSPORT

Kilde: DMUsport – Se stillingen med point her

Mini Pige DM / Open

Den her er lidt mere tricky, og krævede en lille forklaring, for kørerne her er ikke skilt af, da der både er B og C kørere med, men kører sammen. Her kører B-kørerne også DM, mens C-kørerne har en C-Cup ved siden af, og på samme tid, og stillingerne kan du finde frem til, længere nede.

Ditte Lehmkuhl, KK Academy Sommer Camp 2023, Aalborg Motor Klub, Dall, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Ditte Lehmkuhl (Haderslev)

Stillingerne DM Pige & Pige C

Stillingen DM Pige 2024

Stillingen Pige C 2024

Huller til første heat

Bare efter træning / tidskval, så er der gode huller på Uhre banen, der er en ren sandkasse, med kartoffeljord, så de lidt mindre får nok at se til, hvor mange med garanti får lange arme.

Læs også: Lørdag 22. juni 2024 køres anden afdeling af B-DM på Uhre banen

Crossbladet er naturligvis også med på Uhre, både fredag og lørdag.

Ses til DM.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk