GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Hele 37 kørere havde fundet vej til Hampen Motocross Klub tirsdag

Artikel foto: William Holch

Det er sjældent set at der er tæt på 40 kørere en helt almindelig tirsdag, hos Hampen Motocross Klub, men det var der.

Der kom et opslag på Facebook, at banen stod knivskarpt og klar til tirsdagens træning, hvilket lokkede en del kørere afsted mod Hampen Motocross Klub, tirsdag eftermiddag. Når der trænes om tirsdagen, så åbner klubben nemlig allerede klokken 16:00, og så kører de på indtil 20:00.

Mange i ryttergården

Vi ved godt at kørerne er glade for at komme i god tid, men vi havde på ingen måde regnet med, at der var så mange, da vi ramte klubben tirsdag eftermiddag. Der kom kun en lille håndfuld dryssende efterfølgende, men det endte altså ud med at have totalt 37 kørere på besøg, og det er en hverdagsrekord igennem en længere periode, men de smider altså også en del arbejde i klubben.

Meget mere liv

Tilbage i 2023, der mindede Hampen MX om en soveklub, hvor der kun skete noget, når man mere eller mindre var tvunget til at gøre noget, men her i 2024, er der kommet andre boller på suppen. (som vi har oplevet det). Der er kommet en fornyet energi til klubben, og når der holdes fast i nogle ting, man gerne vil have til at ske, så vender kunderne også tilbage, altså medlemmer og kørere udefra. Når der er træning, så laves der også mad, i hvert fald i hverdagene, og så kan man ellers bare gå til den, og det er der altså mange der tager i mod, også nogle udefra, der bare lige dukker op, og får lidt mad. Kaffen er også blevet langt bedre.. siger det bare!

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Hygge i Hampen, tirsdag 2024
Artikel foto: Hygge i Hampen, tirsdag 2024
Artikel foto: Hygge i Hampen, tirsdag 2024

Træls støvregn

Enten var det vejrprofeterne der tog fejl, eller så var det noget andet, men vi kunne simpelthen ikke se, at der skulle komme nedbør i Hampen, men der var en risiko for en tordenbyge, vi aldrig så. Men der var en pokkers træls støvregn, der drillede alle, og hvis man så kigger rundt på landets mange andre baner, så havde de fint vejr, de fleste steder. Det var ret mystisk, men vi kom igennem det.

Billeder og Video

Vi har smidt lidt på Instagram, som du finder vej til herunder, og lidt senere denne onsdag, der kommer et album med billeder på vores Facebook side, fra aftenen.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Video 1 – Maxi banen

Video 2 – Maxi banen

Video 3 – Mathias Skov træner starter med lillesøster Malucca

God fornøjelse, og tak for en hyggelig aften i Hampen.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk