MX Udstyr

Henrik Møller ejer og driver WestcoastMX ved Herning

Artikel foto: Henrik Møller

Torsdag eftermiddag kørte Crossbladet en tur til Herning, og besøgte WestcoastMX, og indehaveren Henrik Møller.

De få gange som crossbladet indtil videre har været ude og besøge klubber i Danmark, så ser man ret ofte klistermærker på bilerne og på kørernes trøjer med WestcoastMX, og når man spørger, hvor man skal købe sit grej, så var langt de fleste svar, at det var hos WestcoastMX. Efter en hurtig søgning på Google, så kunne vi se at de har hjemme i Herning, kun 30 minutter fra kontoret, og da man som regel får de bedste artikler ved at dukke op uanmeldt, så kørte vi afsted, og håbede de havde tid til at snakke lidt, og det havde de bestemt.

Henrik Møller

Vi var så heldige at ejeren Henrik Møller (artikel foto) var til stede, sammen med et par medarbejdere i butikken, og efter en snak om, hvem crossbladet var, så blev vi tilbudt en kop kaffe. Henrik startede WestcoastMX mens han gik i handelsskolen, i Vorgod vest for Herning, og i 2020, så rykkede de ud i det nye, store og flotte rammer på Industrivej i Lind, ved Herning. De er et ungt team på fem arbejdere, nogle på fuldtid, og andre på deltid, og her er Henrik Møller selv en del af dette team, og er også meget synlig i butikken, hvilket også er vigtigt.

Stor butik, med stort udvalg

Når man kommer ind i WestcoastMX, så ligner det en almindelig reservedels forretning, med en masse ting på væggene, og en kasse for enden. Men det er langt mere end det, for når man kommer ned til enden, så kan man gå til venstre og ind i en stor butik, med en masse spændende ting. Der er virkelig mange ting i denne butik, og det er sat smart op, for når man kigger på en ting (måske den man kom efter), så er der hele tiden lige lidt mere, og sådan bliver man ledt rundt i butikken.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Indgangen til WestcoastMX
Artikel foto: Butikken
Artikel foto: Butikken

WestcoastMX – Online Shop

Det er ikke bare en stor butik, med lange åbningstider, de har også en online shop, der har åbent døgnet rundt, og det fede er, at man kan komme forbi butikken, og se tingene, og så kan man købe det online, eller begge dele. Mange shopper online i disse tider, men der er ingen tvivl om, at når man kan bevæge sig rundt på sådan et stort område, og rode med tingene, vil give et mersalg i shoppen, for der er jo altid et eller andet, man enten har glemt, eller kommer til at snakke om, kunne være fedt at have, og så kan man gå online, og købe det her.

Ingen er hævede over andre

WestcoastMX yder service til alle, og det er ikke kun de professionelle, men også den helt nye kører, der kommer omkring med en gammel maskine, som de hjælper. Henvender den professionelle kører sig, og skal bruge noget lige nu og her, da de står og mangler det, så ligger de vandret, for at hjælpe kunden, og det er sådan man kommer frem.

Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds

Mottoet er ikke til at tage fejl af, og det skal man bestemt heller ikke, for de brænder uden tvivl, for det som de laver hos WestcoastMX, og servicen er helt i top.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Butikken
Artikel foto: Butikken
Artikel foto: Butikken

WestcoastMX har alt til Motocross

Som du nok kan se på de indsatte billeder i artiklen, så er det er bredt udvalg som de har, og de har faktisk alt hvad man skal bruge af dele, eller udstyr. Ikke nok med det, så har de en stor del på lager, og skulle der være noget, de ikke har, så kan de hurtigt få det hjem i butikken. De forhandler ikke et bestemt mærke af maskiner, og har lidt forskelligt at tilbyde, men ellers har de gode forbindelser.

Stark Varg, EL-Crosser

Vi har allerede hørt flere sige, at om 10år fra nu, så vil alt være EL-cykler, og her har crossbladet, flere gange fået kaffen galt i halsen. Stark Varg er en EL-Cykel, men ikke kun det, men verdens mest avancerede elektriske motorcykel. Den har 30% mere effekt, end en traditionel 450cc benzindrevet, og er kraftigere end alle andre motorcykler på markedet.

Kan opleves hos Westcoast MX omkring maj måned, hvor de håber at få en demo cykel hjem, så man kan se bæstet, og formentlig have den til salg, sidst på året. Crossbladet har aftalt med WestcoastMX, at vi kommer forbi og ser nærmere på den, når de har den i butikken.

WestcoastMX har et stort Team

De gør helt sikkert noget for sporten, men naturligvis også for at brande sig selv. En af tingene, er et Team, hvor de i 2022 havde omkring 100 kørere tilknyttet, fra alle niveauer. Der er A-kørere, nybegyndere, og dem midt i mellem. Søndag 19. marts 2023, der præsenterer de nye og gamle kørere, og her er alle nysgerrige velkommen i butikken, mellem 12:00 og 14:00. Det fortalte Morten Madsen, der er Chef på dette projekt til crossbladet, da vi var på besøg.

Besøg dem før din nabo

Hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskab med WestcoastMX, så bør du komme afsted og opleve dette unge og dynamiske team, så vil gøre alt for at kunden er tilfreds, inden man forlader butikken. Crossbladet kan kun anbefale, at man kontakter dem, hvis man mangler hjælp.

Her bor WestcoastMX

Artikel foto: Indgangen til WestcoastMX

Industriparken 11B, 7400 Herning

Hjemmeside & Shop – westcoastmx.dk


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk