Motocross Nyheder

Hole Shot og fjerdeplads til Silas Caprani, og dermed klar til søndag

Artikel foto: Silas Caprani #929 – Hole Shot i Last Chance

Silas Caprani klarede sig videre til søndagen, med både Hole Shot og en fjerdeplads i last chance heat, så alle er glade.

Nu kan vi faktisk godt sige, at det var en lidt bekymret far (Mikkel Caprani) som vi snakkede med, inden det hele startede, for det var 125cc, og en masse gode kørere, som Silas Caprani skulle op mod, denne lørdag på Honda Park, i Randers. Det første heat, som Silas kørte, til ADAC MX Masters, der gik der 15 videre, og her blev han nummer 18, så det skulle bare være i last chance, og her viste han bare, at han har det, som der skal til, og tog ikke bare starten (Hole Shot) men klarede sig videre.

Du er på forsiden, så..

Om det er taktisk korrekt, det ved vi ikke, men 10 minutter før, at de skulle køre last chance, der stod vi nede ved starten og snakkede med Silas og Mikkel Caprani, og viste ham, at han allerede var på forsiden, så det burde give lidt held. Vi sagde også han burde komme i top 5, og bare skulle tro på det, og så smuttede vi videre ned, og ventede på de skulle starte.

Hole Shot, og flot fjerdeplads

Silas Caprani bragede bare afsted, og tog starten, samt sluttede på en flot fjerdeplads, og skal altså vende tilbage søndag 28. maj 2023, og køre med i serien, på Honda Park i Randers. Vi må erkende at det blev en anelse spændende, så vi smuttede op til bilen de sidste 3 minutter, og kiggede med på mobilen (adac-marsters.de) hvor man kan følge kørerne, og så stod vi også klar, når han kom op til bilen. Han holdte altså placeringen, og så kom der ellers folk til, for at ønske ham tillykke, blandt andet, farmand, Mikkel Haarup, og en masse af klubbens medlemmer, der var i ryttergården.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Silas Caprani lige efter heatet
Artikel foto: Silas Caprani lige efter heatet – Skulle lige se Hole Shot
Artikel foto: Silas Caprani lige efter heatet

Flere billeder fra ADAC MX Masters 2023

Vi har fået taget en god håndfuld billeder herfra fredagens udgave af ADAC MX Masters 2023, og dem kan du finde en stak af på vores tilknyttede Facebook side, når vi rammer kontoret i aften. Du kan altid holde øje med vores side, der hedder MX Billeder, der kommer de på listen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk