Motocross Nyheder

Jacob Melgaard vil have mere fart på cyklen, selvom det går godt

Artikel foto: Jacob Melgaard

Jacob Melgaard er kommet godt i gang med den nye sæson, men han mener selv at der skal endnu mere fart på cyklen.

Vi blev rigtigt glade, da vi hørte at Jacob Melgaard kom med i det nye projekt med JJ Motorcykler, og at der var nogen, der også kunne se, at den knægt havde fart på. Der har været et par bump på vejen i opstarten, men hvem oplever ikke det, og nu er han for alvor kommet i gang med den nye 2024 sæson, hvor han startede ud med en andenplads til vinterturnering Syd på Korskro.

Kun meningen at køre på Korskro

Planen var oprindeligt ikke at køre mere end en afdeling, af den i skrivende stund, igangværende afdeling af vinterturnering Syd 2024. Men Jacob Melgaard har også besluttet sig for at køre med i den næste afdeling, den kommende weekend i Padborg, for der mangler noget, i følge ham selv. Jacob kommer dog ikke til at køre alle afdelingerne, for når den sidste skal køres, vil han gerne køre med på Mols, men planer kan jo ændres, så det ser vi til den tid.

Frederik Stampe

Jacob Melgaard vil gerne bruge denne vinterturnering til at komme bag nogle faldende bomme, og ikke mindst køre med, og mod dem, han skal kæmpe mod til blandt andet DM 2024. Frederik Stampe er en af dem, og han kørte ikke med på Korskro, og ham vil han gerne køre sammen med, den kommende weekend, for at se om farten er ved at være der, selvom han mangler lidt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Jacob Melgaard
Artikel foto: Jacob Melgaard

Føler ikke det går hurtigt nok

Jacob vil gerne føle sig 100% tilpas på den nye cykel, men det føler han ikke helt, at han er endnu, og samtidigt føler han heller ikke at det går hurtigt nok. Selvom det går stærk, så skal det gå endnu hurtigere, og det skal han have lidt hjælp med, og det skal Mark Jensen fra Sneaky Fast gøre noget ved, og det er noget som Jacob ser frem til, kan man fornemme, når man snakker med ham.

Kører i begge forbund

Jacob Melgaard håbede på at køre fuld ADAC, men han må kun køre nogle af dem (Tysk beslutning), da der var så mange tilmeldte. Derfor vil man kunne møde Jacob i både DMU, og DMCU her i 2024 sæsonen, hvor der altså kommer rigtigt meget fart på.

Melgaard har en klar målsætning

Planen er at kunne stå øverst på skamlen i 125 Junior DM 2024, længere er den ikke.

Vi syntes nu der går helt godt for den bare 16årige Jacob Melgaard, og på Korskro, der kom han mere end sidst ud af en start, og kørte sig op som 9/42, og 2ér i hans klasse. Det koster kræfter, men når viljen er der, så kan man også skabe fede resultater, og vi glæder os til at følge ham.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk