Motocross Nyheder

Kan Hadsund Motorklub samle over 100 kørere igen 2-3-2024

MX Nord Cup 2023, Hadsund Motor Klub, Motocross, MX, Motocross Nyheder, Crossbladet, MX Nyheder, AES-Kontrol, Doping Kontrol,
Artikel foto: Hadsund Motorklub

Den forgangne lørdag i februar måned 2024, der kom der ikke mindre end 101 kørere både fra Danmark, og udlandet for at træne. Dette antal er næsten det samme som da de senest havde løb på banen i 2023.

Hadsund Motorklub blev næsten rendt over ende, lørdag 24. februar 2024, hvor de åbnede op for en perfekt træningsbane. Thy havde lejet deres bane ud, så de henviste til Hadsund, men det skulle vise sig, at langt flere kørere ville ud og træne, så det væltede ind med gæster. Da dagen var gjort op, så skulle det vise sig, at hele 101 kørere havde fundet vej til sandbanen i Hadsund.

Kører fra ind- og udland

Klubben skriver på deres Facebook side, at de havde gæster fra Norge, Sjælland, Skagen, Esbjerg, Sønderjylland og Tyskland, så det var jo en helt vild dag. Banen viste sig fra den gode side de første par timer, men herefter så lignede det en bane, hvor der var blevet kørt løb, for det var jo nær det samme antal kørere de havde på besøg, til deres sidste løb, tilbage i 2023.

Lørdag 2. Marts 2024

Hadsund Motorklub melder klar til endnu en dag med træning i klubben, og det er lørdag 2, marts 2024. Det bliver spændende at se om de kan gentage denne kæmpe succes, for vejret bliver i hvert fald til det. Deres opslag byder også på god mad, hvor der loves hjemmelavet biksemad.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

MX Nord Cup 2023, Hadsund Motor Klub, Motocross, MX, Motocross Nyheder, Crossbladet, MX Nyheder
Artikel foto: MX Nord Cup 2023, Hadsund Motor Klub
Motocross, Træning, Hadsund Motor Klub, HDMK, Hadsund, MX, Motocross Nyheder, MX Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Klubhuset, Hadsund Motor Klub
Klubtræning, Morten Justesen, Hadsund Motor Klub, Sektionstræning, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Klubtræning hos Hadsund Motor Klub 2023

Banen er under behandling

Det faste bane team er allerede godt i gang med at gøre banen klar til den kommende lørdag, så det bliver spændende at se, hvor mange de kan samle denne gang.

Følg med i deres Facebook gruppe HER

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk