GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

KK Academy Sommer Camp 2024 er i gang med 38 kørere på Kroen

Artikel foto: Nicolai Skovbjerg, Mads Rasmussen og Kenneth Kaalund

Vi er landet hos Vestjysk Motocross Club, hvor KK Academy har sin Sommer Camp 2024, og her er der samlet 38 kørere.

Mandag 1. Juli 2024, der startede KK Academy Sommer Camp, hos Vestjysk Motocross Club, og de har været i gang hele dagen, hvor vi ankom sidst på eftermiddagen. Der er blevet klemt en masse træning igennem på begge banerne, og her sagde et par forældre, at denne træning, som de ikke har været med til før, er langt mere intens, end så mange andre, og de var godt trætte.

Skovbjerg, Rasmussen og Kaalund

Det er et stærkt træner team, Kenneth Kaalund har samlet til denne sommer camp, hvor der udover ham selv er Nicolai Skovbjerg, og Mads Rasmussen med også. Det er altså nogle, der ved noget om motocross, hvor de kan lære en masse fra sig, her hos Vestjysk Motocross Club.

Fodbold til dessert

Da vi landede på Korskro, så var der ikke så meget kørsel tilbage, hvor enkelte lidt nappede lidt fri træning, men langt de fleste vaskede cyklerne, og gjorde klar til en omgang fodbold.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Fodbold, inden mandagen er omme
Artikel foto: Fodbold, inden mandagen er omme
Artikel foto: Fodbold, inden mandagen er omme

Der blev spillet fodbod en lille times tid, inden der var fællesspisning i klubhuset (de spiser i skrivende stund), men vi er ret glade for at de fleste har valgt at køre motocross, fremfor at spille fodbold, for det var en vild kamp. Vi har klikket lidt billeder fra kampen, og de kommer online i et album, på vores tilknyttede Facebook side, lidt senere denne mandag. Se alle billederne her

Tirsdag

Vi er med hele tirsdag, faktisk frem til torsdag, og det betyder også at vi er med de hele træningen, i morgen tirsdag, og her kommer der lidt mere online, hist og pist.

Stay tuned in..

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk