GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Lørdag besøgte crossbladet, Haderslev Motorsport til træning

Artikel foto: Malthe (3år)

Med udsigt til en masse regnvejr, så kørte vi lørdag til Haderslev Motorsport, og kiggede med til deres lørdagstræning.

Vi har igennem en længere periode hørt meget godt omkring banen i Haderslev, så lørdag 22. Juli 2023, der passede det perfekt ind i programmet. Vi kom afsted i rimelig god tid, men da vi ramte Vejle, så kom der tæt trafik, grundet ferien osv, og derfor blev turen en anelse længere, men vi kom en halv time efter de havde startet træningen. Haderslev Motorsport, Skovbybanen som den hedder, er en bane vi burde kende fra de unge dage, men det var ikke noget vi kunne kende med det samme.

Mange kørere på besøg

Da vi ankom så var der faktisk mange kørere på besøg, og op af dagen, der fortalte dagens træningsleder, Lars Jensen, der var omkring 18 kørere udefra, men der var også en del klubber omkring dem, der har ferielukket. Vi kendte faktisk en god del af dem, så det var lidt sjovt at møde dem igen, og se det ikke kun er os, der kommer godt omkring i landet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Haderslev Motorklub, Skovbybanen 2023
Artikel foto: Haderslev Motorklub, Skovbybanen 2023
Artikel foto: Haderslev Motorklub, Skovbybanen 2023

Mange spændende tilbud

Nå man står i ryttergården, så er det ikke crossbanen, man ser som det første, men en kæmpe speedway bane af en slags, og så alligevel ikke. Det er en langbane, til sidevogns speedway, og det har vi nu aldrig set før, men det er også den eneste, der er tilbage i Danmark. Midt inde i denne store cirkel, der finder man klubbens Microbane, som faktisk er ret stor, hvor de naturligvis ikke kører på samme tid, som sidevogns speedway. Sidevogns speedway kører alene, og så holder de andre ind til siden, da de normalt kører en tre omgange, af gangen, og så kører Micro og Maxi på samme tid.

Omkring 45 medlemmer

Vi kunne ikke få det helt præcise antal medlemmer i Haderslev Motorsport, som det ser ud lige nu i 2023, men det er omkring 45, i skrivende stund, fortalte træningslederen. Det er faktisk en fin klub, med en rigtig fin bane, hvor der er plads til kørere med to, tre og fire hjul, og så er der sand for alle pengene. MX Banen er pænt sandet, men ikke strandsand, nærmere en tung en af slagsen, og nogle steder hård, nedenunder. Banen er rimelig stor, men lidt af det hele, fordelt på en fornuftig måde.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Haderslev Motorklub, Skovbybanen 2023
Artikel foto: Haderslev Motorklub, Skovbybanen 2023
Artikel foto: Haderslev Motorklub, Skovbybanen 2023

Nye og øvede

Det var lidt af det hele på besøg, denne lørdag, hvor der udover Malthe (artikel foto) på bare 3år, kørte på samme bane som både nye og øvede kørere, på Micro banen. Maxi banen havde også en god blanding af det hele, blandt andet Valdemar Rune, der ligenu ligger samlet 2ér i DAM.

Det er en klub med bredde, da de har plads til stort set alle, der gerne vil køre ræs, både nye som gamle, så det var bestemt en positiv oplevelse. Det er helt sikkert en bane, man skal opleve, en eller flere gange, specielt hvis man gerne vil træne på sand, og opleve noget andet.

Billeder fra vores besøg

Vi smed en video op med Sidevogns Speedway på vores instagram @crossbladet.dk og så knipsede vi en stak billeder, der kommer online i et album på vores tilknyttede Facebook side. Siden hedder Facebook.com/crossbladet.dkHusk lige du ikke kan snuppe billederne fra artiklen, dem, og en masse andre, komme med i det samlede album.

Du kan se det samlede album her

Her finder du Haderslev Motorsport

Adressen: Skovbyringen, 6500 Vojens

Facebook: Kom til deres side her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk