Motocross Nyheder

Lørdag har vi besøgt Fyens Motor Sport og det var en fed oplevelse

Artikel foto: Magnus Smith

Efter lang tænketid, så endte valget på Fyens Motor Sport, og det kæmpe område med aktiviteter de tilbyder, og det har været en magisk dag, med en masse fede oplevelser.

Vi har kæmpet lidt med at finde ud af, hvor vi skulle hen, denne lørdag, for vejr og vind spillede en stor rolle, i dette puslespil, hvor virkelige mange baner åbnede, og et løb i Syd. Vi kunne se at Morten Sveigaard havde præcis det samme problem, så vi spurgte ham, hvad han havde af gode ideer, og her fortalte han om Fyens Motor Sport. Vi tænkte lidt over det, og skrev til dem på Facebook, at vi kom forbi til kaffe, og så var den beslutning på plads, og Team Sveigaard fulgte med.

Ankom i god tid

Vi spottede Team Sveigaard ved Vejle, og “suste” forbi dem, men vi mødtes på en rasteplads på Fyn, hvor vi var i nogenlunde god tid. Her fulgtes vi mod banen, og da de havde trailer med, så kom vi omkring en halv time før træningen startede klokken 10:00, hos Fyens Motor Sport.

Hold da op for et sted

Vi kan lige så godt, her i starten af denne artikel sige, at vi på ingen måder kommer igennem alt det vi har oplevet, på denne ene artikel, uden at det ender ud en i lille bog. Så mange indtryk og oplevelser på fem timer, det kan vi simpelthen ikke presse ind i denne artikel, for dette område er så meget mere end motocross, fordelt på to yderst fede baner, der har fået en masse kærlighed.

Vi har ganske enkelt brug for lige at tage en ting af gangen, og dele det hele lidt op, og det kan du forhåbentligt selv få en ide af, når du ser de mere end 400 billeder fra dagen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Fyens Motor Sport 2024 – Lørdagstræning på begge MX Baner
Artikel foto: Fyens Motor Sport 2024 – Lørdagstræning på begge MX Baner
Artikel foto: Fyens Motor Sport 2024 – Lørdagstræning på begge MX Baner

Kaffen kommer vi ikke udenom

Vi blev ret hurtigt budt på kaffe, og andet godt fra Fyn (kage), men vi holdte os til kaffen, da den jo lige skal igennem bedømmelsen. Kaffe kan de nu godt finde ud af på de kanter, selvom vi flere gange måtte synke det at flere omgange, men ikke fordi det smagte dårligt, de snakker bare lidt sjovt på de kanter (undskyld). 😀 Altså svært at drikke kaffe, og grine samtidigt, men når man har gået så meget med Jyder i lang tid, så er det befriende at møde lidt nye, fra en anden del af Danmark. Kaffen er en god 4,5/5, og kan klart anbefales.

Fyens Motor Sport er en stor klub

Sidst formanden talte medlemmerne op, så var tallet på 150, men vi spurgte en ekstra gang, da vi selv kom i tvivl om antallet, og så dukkede der en fintælling op, der sagde at de i skrivende stund havde omkring de 200 medlemmer, så det er altså en stor klub de har sig.

Mødte mange vi kendte

Der var mange besøgende denne lørdag på Fyn, og mange af dem kendte vi allerede, fra alle mulige klubber, og steder rundt omkring i Danmark. Nogle havde vi ikke set længe, andre for nylig, så det var super hyggeligt at gå rundt og sludre med dem, og vi har faktisk snakket så meget i dag, at stemmen driller en lille smule. Der var til gengæld også mange vi ikke har mødt før, eller snakket med, og det var da også fedt, for som vi har sagt tusind gange før, så har alle denne samme interesse.

Tak for en yderst fed dag på Fyn, vi kommer omkring stedet igen, inden så længe, men lige nu skal de mange oplevelser og indtryk lige falde helt på plads, og så tager vi den derfra.

Billeder

De kommer online lidt senere, og så laver vi en lille artikel om det, så man altid kan finde tilbage til dem, og se eller gense dem. Hold øje med vores Facebook side, her kommer de.

(Billerne fra denne artikel kommer også med i albummet)


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk