GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Man skal rose de mange ildsjæle, der holder klubberne kørende

Artikel foto: Mike, John, Jacquelien og Carsten

Det er vigtigt og rose de ildsjæle, der holder klubberne kørende, og vi ved godt dette er få af rigtigt mange.

Ved vores besøg hos Vestjysk Motocross Club, og rigtigt mange gange tidligere, specielt i 2024, bliver vi ved med at rende på en firkløver, der virkelig smider mange timer i deres klub. Vi ved godt der er mange flere, både i denne klub, og mange andre steder, der får hjulene til at køre rundt, men lige de her, fortjener en ekstra ros, for nu har vi gået rundt hos dem, i nogle dage, til KK Academy Sommer Camp 2024, og se hvor meget de er på, også selvom nogle af dem også deltog i campen.

Banefolket

Mike Horkenborg (artikel foto, yderst til venstre) og Carsten Nielsen (artikel foto, yderst til højre), deltog selv i denne camp, men de var også banefolk hele ugen. Mike kørte og jævnede i deres traktor, og Carsten i geden, og det var efter de havde trænet med de andre, vel at mærke. John Horkenborg (artikel foto, med solbriller), er også banemand, men havde en masse opgaver på campen, men det skulle da ikke undre os, at han også lige har været ude og trille lidt, han er ikke så god til at sidde stille.

Blæksprutter

John og Jacquelien Horkenborg (de to unge mennesker i midten af artikel foto) smider vildt mange timer i Vestjysk Motocross Club, og det er dem vi hele tiden møder, uanset hvornår vi kommer til nogle større aktiviteter. De laver ALT, fra mad, til at tømme skraldespande, og de har virkelig nogle lange dage på stedet, og uden dem, så ville der ikke være meget Korskro, som vi oplever det.

Vi står op sammen

Vi stod og snakkede med Jacquelien Horkenborg, ved klubhuset, og grinte lidt over, at vi normalt er tidligt oppe, og den første nat, hvor et propelfly fik os ret tidligt op, så kom John Horkenborg traskende gennem ryttergården mod klubhuset og hilste. Vi står altid op, på samme tid, grinte Jacquelien, for hvis John står op klokken 05:00, så gør jeg også, og det har vi gjort i de sidste 34år.

Der blev klappet af Mike, John, Jacquelien og Carsten, inden der blev taget fællesbillede, for de har smidt så mange timer i denne camp, og vi ved også det er noget nær det samme, når der kommer DM A på Korskro om et par dage, så giv dem lige et klap på skulderen, en ekstra gang.

Det er så super fedt at se de mange ildsjæle, der knokler for at andre kan have en fed oplevelse.

Tak.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk