Motocross Nyheder

Møldrup Motor Klub, kørere, forældre og tilskuere fik ros

Artikel foto: Stævneleder Rene Mathiasen, Møldrup Motor Klub

Inden der var pokaloverrækkelse på Fredskov Banen søndag, havde DMU Dommer Peter Beck et par ord til alle.

Som nævnt et par gange, så har Møldrup Motor Klub lagt vandret i nogle dage, inden løbet skulle afvikles, så alle de besøgende kunne få den bedste oplevelse. Denne opgave havde de klaret, det er der ingen tvivl om, for det var en super fed og jævn bane, hvor der naturligvis kommer spor, når der køres, men det var naturlige spor, som der altid kommer, men ikke med en masse tungt mudder.

DMU Dommer, Peter Beck

Søndagens dommer til løbet på Fredskov Banen, var Peter Beck fra DMU, og han var en hyggelig person, med et stort overblik. Han havde ikke de store (ekstra) beslutninger til dette løb, som kan forekomme normalt, hvor man også kunne fornemme, at der generelt var godt styr på tingene.

Peter Beck og dagens ledelse til løbet, blev blandt andet enige om at trække banen over, mellem heat 1 og 2, hvilket var nyt for mange, men de ville gerne give kørerne den bedste oplevelse på dagen, til C-Cup 2023, og det var der ingen tvivl om, at det fik.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Forældre, tilskuere, kørere og andre gæster, heppede højlydt

Et par ord inden pokaloverrækkelsen

Stævnelederen Rene Mathiasen trådte op på podiet (artikel foto) og samlede alle sammen, så de kunne få delt nogle pokaler ud, men inden da, ville dagens dommer, Peter Beck sige et par ord. Peter ville blandt andet sige tak for en rigtig god dag, hvor han blandt andet roste alle kørerne, forældre, gæsterne, og ikke mindst Møldrup Motor Klub.

Eksemplarisk opførsel

Peter Beck roste alle, for en god opførsel til C-Cup 2023, og sagde tak til alle, for en god dag. Crossbladet er helt enige i ordene han sagde, for vi så i alle heat, at mange forældre m.v (billedet herover) heppede lystigt på kørerne de kendte, og der var faktisk en fed stemning. Dette område var lavet præcist til det samme, og der kunne man gå til, efter man ved siden af, kunne se starten, og der var mere eller mindre tætpakket her, og så op langs banen, hvor der var en vej med jordvolde.

Det var uden tvivl en fed dag, flere af dem tak.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk