Portræt

Nicoline Sørensen skal snart køre sin første EM afdeling i Slagelse

Artikel foto: Nicoline Sørensen

Crossbladet har fået en snak med 14årige Nicoline Sørensen, og hendes far Bjørn, mens de var på påskelejren i Uhre.

Vi har fået os en snak med den 14årige Nicoline Sørensen (artikel foto), og hendes Far Bjørn Sørensen, der også var med til den netop overståede påskelejr på Uhre banen. Nicoline har blandt andet brugt denne påskelejr, til at blive klar til den kommende weekend, for her skal hun nemlig ud at køre sit allerførste EM for Damer. Nicoline snuppede lige 20 minutter ekstra, på Uhre banen, efter påskelejren officielt var overstået, for her var der fri træning til dem, der lige vil have brugt de sidste kræfter, og her var hun af de få, der lige skulle have det sidste med.

Hjemmebane i Haderslev

Nicoline har sin faste gang i Haderslev, selvom hun ofte er ude og køre løb. Hun sad første gang på en motocross maskine, som kun 2årig, men kom først i gang med sporten som 10årig, hvilket betyder at hun lige nu er i gang med sin fjerde sæson. Men det er gået stærkt på de fire år, for hun er allerede kommet længere i denne sportsgren, end de fleste, og har mange gode år foran sig, til at udvikle sig selv, på maskinen, og det skal der nok komme noget interessant ud af.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Bjørn Sørensen (Nicoline´s far)
Artikel foto: Nicoline Sørensen, ved starten på Uhre Banen

EM for Damer 2023

Allerede weekenden efter påskelejren, så går det løs igen for Nicoline Sørensen, for her skal hun en tur på Sjælland, til Slotsbjergby banen, og køre EM for Damer. Det er første gang at du deltager i sådan et løb, hvor der køres flere afdelinger i udlandet, blandt andet Polen og Tjekkiet. I og med det er første gang, hun skal deltage i sådan en serie, så er målet at gennemføre, frem for alt, og så kommer alt herefter, som en bonus, og så lærer man en masse, på samme tid.

Nicoline er blandt andet blev 3ér til Pige DM i 2022, og har vundet flere andre løb, så hun ved hvad der skal til, men de kører en anelse hurtigere i de større udenlandske serier.

Blu Cru

Nicoline Sørensen er med for andet år i træk, hos Yamaha Blu Cru, og det er ikke hvem som helst, der kan blive en del af dette kæmpe store team. Blu Cru er både for piger og drenge, men man skal være et talent indenfor sporten, og vise at man gerne vil det. Bliver man så udtaget som Nicoline, så får man en masse lækkert klister, tøj, og udstyr, i præcis deres farver. Man kommer også med på en masse fede ture, både i Danmark, men også i udlandet, hvilket du kan læse mere om Her

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Nicoline´s Yamaha 125cc – 2023
Artikel foto: Nicoline´s Yamaha 125cc – 2023

Følg Nicolines vej..

Hvis du vil følge med i hvordan det går for Nicoline Sørensen #128, både til EM 2023, og alle de andre løb, som hun deltager i, så har hun en Facebook side der hedder Nicoline Sørensen #128 (klik på linket). Det er farmand Bjørn, der er chef for Facebook siden.

Crossbladet siger tak for snakken, og ønsker Nicoline alt muligt held og lykke i jagten på mesterskabet, som vi er ret sikre på, nok skal komme i den nærmeste fremtid.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk