Motocross Nyheder

Onsdag blev sidste afdeling af klubmesterskaberne kørt i Børkop

Artikel foto: Sejren af årets Klub VM, fejres med maner

Crossbladet var onsdag aften med til den sidste afdeling af klubmesterskaberne 2023 i Børkop Motor Sport.

Onsdag aften 13. september 2023, der kørte crossbladet til Børkop Motor Sport, for at være en del af deres sidste udgave, af klubmesterskaberne. Vi har været med en gang tidligere, men denne gang var der ikke nær så mange, men i og med det er en stor klub, så var der en del besøgende denne aften. Nogle af klasserne var dog ikke pokkers store, men det de blev kørt alligevel, så sikkerheden var på plads, da C-klassen blandt andet kørte for sig selv, og A/B kørte sammen, og det fungerede fint.

Micro og Mini på samme tid

Den første gang vi var med i sommers, der havde de delt dem alle op, så vi kunne se løbene blive kørt, men denne aften skulle både Micro og Mini køre på samme tid, på begge baner, så her fik vi lige lidt ekstra motion ud af det, ved at hoppe fra den ene bane, til den anden.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Sidste afdeling af klubmesterskaberne 2023 i Børkop
Artikel foto: Sidste afdeling af klubmesterskaberne 2023 i Børkop
Artikel foto: Sidste afdeling af klubmesterskaberne 2023 i Børkop

Solen går hurtigere ned

Vi er ved at ramme den kedelige tid på året, for sommeren er ikke hvad den har været, selvom der fortsat er flot vejr omkring i landet. En af grundene til, at de valgte at køre et heat på begge baner, må være at solen går tidligere ned, og det faktisk er svært at træne til 20:00. Onsdag aften gik solen ned omkring 19:45, og det bliver desværre kun værre den næste tid, men det lykkedes.

Masser af spænding

Det var som altid en hyggelig aften, med masser af action, og spænding, hvor nogle kørte med nerverne ude på tøjet, for det var nu det hele skulle afgøres. Der var et par styrt, både et par vilde, og nogle der bare fandt en magnet i et sving, men uden nogen som helst skader, så alt var godt.

Artikel foto: Nyt klubtøj i Børkop Motor Sport 2023

Nyt klubtøj

Børkop Motor Sport fik denne onsdag aften også delt en masse hoodies ud til deres medlemmer, og det endte ud i en større foto session, af børn og voksne, der ikke helt kunne blive enige om, hvordan det skulle laves. Så vi tog bare en masse billeder, som det du kan se herover.

Ingen pokaler

Der blev ikke delt nogle pokaler ud, denne aften, for det sker til den årlige klubfest, hvor alle fejres med taler, god mad, og fest. Sådan var det også i vores unge dage.

Billeder og Video

Vi fik smidt lidt på instagram @crossbladet.dk og aftenens billeder udover dem, de kommer som altid i et album, som du kan finde på vores tilknyttede Facebook side.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk