GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Onsdag stod den på klubtræning 2024 med Kaalund i Børkop

Artikel foto: Kenneth Kaalund, Onsdag 19-6-2024

Vores onsdag aften blev brugt hos Børkop Motor Sport, hvor vi var med til klubtræning, der blev afholdt af Kenneth Kaalund.

Det er efterhånden længe siden vi havde set, eller snakket med Kenneth Kaalund fra KK Academy, så da han skulle til Børkop Motor Sport, onsdag aften 19. juni 2024, smuttede vi afsted. Det var naturligvis noget de gerne ville være en del af i klubben, og der gik ikke længe før at pladserne var booket, og hvis man ikke nåede at få en plads, så måtte man træne med de andre i stedet for.

Banerne var vandet

Vi oplevede i Kolding tidligere på ugen, at de var lige på kanten af, at der skulle vandes, men de var tvunget til det i Børkop, inden de skulle åbne onsdag aften, ellers ville det hele støve væk. Det er altså ikke noget vi har oplevet særligt meget af, indtil videre her i 2024, men det sker altså.

Lille og stor bane

Kenneth startede ud på den lille bane, hvor de havde en halv times træning, og i mens, var der fri træning på Maxi, og når de var færdige på den lille bane, så rykkede han videre til Maxi, hvor de kørte på samme måde. Det betød at den gode Kaalund ikke havde mange pauser, med mindre når han lige skulle optræde på vores kamera med jonglering, eller køre på baghjul, på cyklen.

Super hyggelig aften

Vi har jo set KKA træne et utal af gange, men der er altid nyt at snakke om, både hos ham, og de kørere i klubben, man heller ikke ser så tit, så det var en super hyggelig aften, med masser af kaffe.

Billeder og Video

Vi laver et album med billeder (et par hundrede), både med KKA træningen, men også med kørerne der bare hyggede i klubben, denne onsdag aften, i Børkop.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Video 1 – Opstart på lille bane

Video 2 – Opstart på Maxi

Video 3 – Fri træning Maxi

Video 4 – Start og fri leg på lille bane

Video 5 – Start, afrunding og fri leg på Maxi

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk