GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Onsdag var kun en halv træningsdag på sommer campen

Artikel foto: Freja Kjær og Monique Horkenborg

Onsdag havde KK Academy Sommer Camp 2024, kun en halv træningsdag, men alle hyggede sig alligevel med alt muligt.

Vejret driller i lille Danmark, og selvom vi har ramt juli måned, og der burde være masse af sommer og sol, så er vejret ustadigt med regnbyger flere steder. Alle har fulgt vejrudsigten, og der var også snak om at de skulle køre helt i gennem onsdag, og kunne bruge torsdagen i klubhuset, med blandt andet teori, men i sidste minut, så ændrede Kaalund mening, og vi kørte efter programmet.

Fin onsdag med træning

Der blev øvet starter, og teknikker, som man nok allerede har set på nogle video, på vores Instagram, @crossbladet.dk og til sidst, så skulle der køres heat, inden den dag var omme. Igen hyggede kørerne sig, og trænerne kunne gå rundt og hjælpe, samt give gode råd.

Halv fridag

Man kunne vælge om man ville holde helt fri, eller tage ud og træne lidt, og her var det lidt blandet, men Kaalund kom ud og træne lidt, hvor også Alex Seier lige kiggede forbi et par timer. Da alle var færdige på banen, så spillede de rundbold om eftermiddagen, inden der skulle komme totalt 95 gæster til både spisning, og banko i klubhuset, så der var fyldt godt op.

Det var en super hyggelig dag, men rigtigt flot vejr, og regnen den kom først sent, og lidt natten til torsdag, hvor vi indtil videre er sluppet for det helt store regnskyld.

Torsdagen

Vi blev i campen, grundet vejret, for vi vil lige se vejret an, specielt i Kolding, hvor enkelte herfra Korskro er smuttet til, for det er jo her vi skal videre til, når det stopper hernede. Vi håber ikke de bliver ramt af vandt, og er lige så heldige som vi er hernede, ellers bliver det svært.

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk