GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Quad Nyheder

Quad Team Vestergaard kom til vintertræning på Uhre lørdag

Artikel foto: Keld Vestergaard

Vi havde prikket lidt til Keld Vestergaard, om de ikke skulle ud og træne lidt, og efter lidt hiv og sving, så dukkede de op.

Nogle er mere eller mindre gået i vinterhi, også en del af de Quad kørere som vi normalt møder ude på banerne, men familien Vestergaard fik vi lokket på Uhre. Keld Vestergaard (artikel foto) har vi stukket til et par gange, og denne lørdag, så dukkede han og søster op, sammen med deres forældre, selvom vi havde troet at de blev hjemme under den varme dyne.

Familiedag på Uhre

Normalt, eller som vi har oplevet det henover sommeren, så møder familien Vestergaard talstærkt op, når der enten skal trænes, eller køres løb, men denne lørdag, var det “kun” Keld og Majken Vestergaard, og deres forældre Jens og Ulla, så det var en familietur på Uhre med træning.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Majken Vestergaard
Artikel foto: Keld Vestergaard
Artikel foto: Familien Vestergaard træner starter

Der trænes starter

Noget man kan være helt sikker på, når Team Vestergaard er på Uhre, og det er at der skal trænes starter, for vi ser det, hver gang, at de er derude. Som vi så det, så måtte Keld tyvstarte for at kunne følge Majken, for ellers ville hun jo snuppe hole-shot, og hvis hun nu reelt kom først derfra, så havde Keld “noget med maskinen” og kørte ud til siden. Nu fortæller vi det jo bare, som vi så det 😀 !

Det var ret hyggeligt at se hele familien sysle omkring dette, og man kan virkelig fornemme at de går op i det, når man går og kigger lidt med på afstand.

Se også: Video fra step down med Team Vestergaard på Uhre

Varm Kakao

Nede i ryttergården, der lærte vi lidt nyt omkring de kære Quad´s, hvor Keld svarede på nogle af vores mange spørgsmål. Midt i det hele så kom Ulla Vestergaard og tilbød en kop varm kakao, og det kan man ikke sige nej til, og her fik hun lige et par ekstra point i bogen. Vi er glade for den kaffe vi kan få, rundt omkring på banerne, men varm kakao, der er altså prikken over iét (Tak for det).


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk