GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Regnen har også ramt DAM 4, hos Aars Motocross Klub 2024

Artikel foto: Regnvejr til DAM 4, 2024

DAM 4 startede i flot vejr, med en rigtig god bane, men så kom regnen for alvor, og nu er det hele blevet meget anderledes.

Vi havde en god fornemmelse af, at der ville komme vand til DAM 4, her hos Aars Motocross Klub, men ingen vidste helt hvornår, eller hvor meget det ville regne. Omkring klokken 12:00, der begyndte det at regne, midt i det sidste heat, inden pausen, og så har det som sådan fortsat lige siden, hvor vi i skrivende stund nærmer os klokken 14:00. De afholdte en pause til klokken 13:00, og så er de begyndt med dagens sidste runde, men det har betydet, at vi desværre ikke har været ude og tage nogle billeder siden, og dog, vi har stået i en lade, og taget en masse billeder af kørere, med paraplyer.

Langt fra alle klasser

Vi har været opsatte på at få så mange billeder i kassen, som muligt, og var ret godt med, men så skiftede vejret, og vi har igen måtte springe over nogle af klasserne, hvor der simpelthen ikke er billeder fra. Det er sgu lidt ærgerligt, men vi får rettet op på det, når vi smutter afsted med endnu en DAM, vi ved bare ikke hvornår det passer ind igen, men det ser vi på, til den tid.

Vi har ikke en jordisk chance for at rende rundt udenfor denne lørdag eftermiddag, i hvert fald ikke med et kamera, for det regner ret godt lige nu, men vi håber det forsvinder, inden dagen er omme. Vi har trods alt fået lidt billeder online på Facebook. Se dem alle her

Nu vil vi gerne have den sommer der…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk