GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Regnvejret fortsætter og gør det på ingen måde lettere for nogen

Yamaha bLUcRU, Elite træning, MX Træning, Ellingbanen, Silkeborg Motor Sport, Crossbladet, MX Nyt, Motocross Nyheder, MX Billeder
Artikel foto: Yamaha bLUcRU træning på Elllingbanen

Regnen bliver ved og rigtigt mange baner er druknet, og har lange udsigter til at åbne op igen, eller færdiggøre klub vm.

Tirsdag 24. oktober 2023 er super deprimerende, hvis man lige kigger på vejret, for flere vejrtjenester lover i Jylland, mellem 30 og 50mm vand. Den kommende weekend har vi et par events i kikkerten, på et par Jyske baner, men lige nu, så ser det ikke super godt ud, specielt ikke efter den seneste tids regn, der allerede er kommet, så hjælper alt det nye, ikke meget på det hele.

Traveture sidst på ugen

Når vi rammer sidste del af ugen, så ryger vi ud og trampe på lidt af de Jyske motocross baner, ikke mindst bare for at få lidt motion i stængerne, men også lige se om banerne overhovedet kan tage alt det vand, som der kommer ned til os. Det er ikke bare sidste runder af klubmesterskaber, men også træninger der kommer i fare, for der er ikke mange Danske motocross baner, der kan klare alt den vand, som der bliver lovet i denne uge.

Helt galt på flere baner

Der er postet billeder fra mange baner i det Jyske, der mere eller mindre er druknet, og har kæmpe vandspejl, på selve banen. Det er mere eller mindre umuligt at slippe af med, hvis ikke der bliver gjort noget specielt for det, da jorden i forvejen er mættet, og ikke kan trække mere.

Hvad gør man så

Vi har heldigvis en plan to, når vi ikke kan se noget ræs i weekenderne, selvom det er lyst, så vi kommer på ingen måde til at kede os. Uanset om der køres træninger, så ryger vi ud og kigger på banerne, for der skal altså fortsat motion til, også her hos os, så vi ikke går helt i forfald.

Vi ses derude, et sted i Danmark, når du mindst venter det.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk