Motocross Nyheder

Ryttergården hos Lindknud Motocross Klub vågnede tidligt

Artikel foto: Ryttergården hos Lindknud Motocross Klub 2023

Crossbladet er til stede i Lindknud Motocross Klub lørdag, hvor der skal køres finale af Dansk Amatør Mesterskab 2023.

Fredag sidst på eftermiddagen, der ramte Crossbladet Lindknud Motocross Klub, med det rullende kontor, da vi skulle overnatte i ryttergården, hvor der lørdag 30. September 2023, skal køres finale af Dansk Amatør Mesterskab (DAM), hos DMCU. Der var allerede en del hernede, da vi ankom, og heldigvis nogle at sludre lidt med, så inden man fik set sig om, så var det aften.

Ryttergården vågnede tidligt

Vi kom i seng til fornuftig tid, men er blevet så glade for denne campingvogn, henover sommeren, så det et lidt skønt, bare at kan vende sig om på den anden side, og snuppe en time mere. Det havde vi også planer om her i Lindknud, men vi har fået os en ny placering siden sommer campen, oppe ved klubhuset, og lige overfor os der har ES fra Holsted hjemme, og han skal åbenbart tidligt i gang.

På slaget 06:00, der kom de første traskende forbi og sagde godmorgen, og da vi væltede ud af campingvognen, blev vi mødt af en totalt frisk Erik, der skulle til at åbne butikken, og så viste vi godt hvad klokken var slået. Så var det bare om at komme op, og får sat noget kaffe over, så vi kunne følge lidt med i, hvad der skete omkring os.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Ryttergården hos Lindknud Motocross Klub 2023
Artikel foto: Ryttergården hos Lindknud Motocross Klub 2023
Artikel foto: Ryttergården hos Lindknud Motocross Klub 2023

08:30 er der kører møde

Vi sidder og skriver denne artikel omkring 45 minutter før der er kører møde, og allerede nu, der vrimler det rundt med mennesker foran campingvognen, i ryttergården. Der er en super god stemning, men der er også nogle kørere der er en lille smule nervøse for dagen, for det er jo i dag, det hele skal afgøres. Nichlas Bjerregaard og Stefan Bech er også til stede (mødte dem i aftes) og de skal begge køre med til DAM 2023 Finalen denne lørdag, og det hygger de sig med, uden tvivl.

DAM 2023, Lindknud – Programmet

Du kan se det komplette program for dagen her

Billeder og Video

Vi smider som vanligt billeder på Facebook Siden og på Instagram @crossbladet.dk


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk