Motocross Nyheder

Søndag har vi været til Team træning med Mads Rasmussen

Artikel foto: Mads Rasmussen

Søndag var det Danske Team MX-Life samlet til Team træning med Mads Rasmussen i spidsen, et sted i Syd Vest Jylland.

En af kørerne på det Danske Team MX-Life, Phillip Hansen har spurgt om vi kunne komme forbi til en kop kaffe, og se når de trænede, der hvor han boede. Den første gang var vi desværre optaget, men søndag 17. marts 2024, der havde vi både tiden, og vejret var med os, så her takkede vi ja til at komme forbi, og se hvordan de havde en team samling, hvor der var et par gæster med.

Vi starter 09:30

Søndagen skulle starte klokken 09:30, et sted i Syd Vest Jylland der hedder Ådum, og her følte vi godt nok at vi var kommet langt hjemmefra, selvom det kun var en time fra kontoret i Silkeborg. Ærligt talt, så mistede vi lidt fornemmelsen af hvor vi var, men vi fik at vide, at vi “kun” var 15 minutter fra Bork, hvilket hjalp os en lille smule, for her var vi til værkstedsdag med familien Horkenborg.

Alle var samlet, og lidt til

Da vi klemte bilen ind på den allersidste plads, hvor de skulle træne, der var alle mand mødt op, og klar til at smutte ud på banen. Hele deres Team var samlet, med store og små, og så var der denne søndag et par gæster, med blandt andet Frederik Eskildsen, og et par hurtige gutter fra Sjælland.

Kendte ansigter

Det er svært ikke at rende ind i nogen vi ikke har set før, specielt i Jylland, og vi kendte også en håndfuld, denne søndag, en fra Lindknud, og nogle vi mødte på Fyn lørdag osv. Men der var altså også et par kørere vi ikke havde set tidligere, så det kan altså fortsat lade sig gøre, men der er jo også mange i denne herlige sportsgren.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Maxi holdet
Artikel foto: Mads Rasmussen i løb
Artikel foto: Mini holdet

Delt op i to hold

Det var faktisk så dejligt nemt, at der var to hold, nemlig de mindre, og de lidt større, og det var uanset om om man var hurtig, langsom, ny, eller lettere øvet, så det passede helt perfekt sammen. De havde begge hold 30 minutter på banen, sammen med Mads Rasmussen, og så trak ham dem til siden, hvis der var noget som Mads gerne lige ville have optimeret, eller ville rose dem for, og det fungerede rigtigt godt, og der var masser af tid til den enkelte kører.

Mads Rasmussen

Crossbladet har tidligere mødt Mads Rasmussen til træninger, senest i Lindknud, sammen med brødrene Justesen, men denne gang, og fremafrettet er han på egen hånd. Det er lidt sjovt at se, at når nogle træner sammen med andre, måske være lidt “stille” og så se dem på egen hånd, hvor de virkelig kan folde sig ud, og det sidste skal vi da lige love for at Mads gjorde.

Vi kender ikke Mads Rasmussen mere end vi har været til forskellige træninger med ham, rendt ind i ham i Odder, og ellers sludret rundt omkring på banerne.

Vild energi, med lyd på

Altså udover at Mads pludselig løber, hver gang vi dukker op med et kamera, så har han en helt fantastisk energi, både hos det store og de små. Han forklarer ikke bare ting, stillestående, nej han bruger hele kroppen til at forklare det emne, han gerne vil have sine elever til at forstå, og så er der lyd på. Nogle (læs mange) har nok allerede set den video med kørerne der lave lyde Wraaap Wraaap, Wruum (svært at skrive lyde), men misforstå os ikke, det var sgu fedt at opleve.

Mads Rasmussen kom pludselig hoppende, i knæ, foroverbøjet, ned langs en langside, heppende på en kører der gjorde rigtigt, og her kom vi med det samme til at tænke på en bestemt person, der gør præcis det samme. landsholdstræner Nikolaj Jacobsen (håndbold) har noget af den samme energi, han er bare lidt mere sur i det, hvor Mads havde en fed energi, nok fordi han elsker motocross.

Det var altså fedt at se en, hvor man kan mærke at han går op i sin elskede sportsgren, og på samme tid, gerne ville dele sin viden med andre. Det har vi ikke set før, på samme måde.

Det var en hyggelig dag med en masse snak, lidt video og billeder.

Video – Instagram

Vi har smidt lidt video på den tilknyttede Instagram @crossbladet.dk

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Billeder – Facebook

Der kommer billeder online lidt senere, denne søndag

Se alle billederne i albummet på Facebook her

God fornøjelse, og tak for en fed søndag med træning.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk