Crossbladet

Søndag samlede vi crossbladets ambassadører hos sos racing parts

Artikel foto: Ambassadører of trænere

Søndag middag, der samlede vi vores nye ambassadører hos SOS Racing Parts i Silkeborg, så man kunne sige hej til hinanden, inden man stødte på hinanden på banerne.

Crossbladet.dk og SOS Racing Parts i Silkeborg havde søndag 25. februar 2024, samlet alle crossbladets ambassadører, eller i hvert fald de fleste af dem, for det var ikke alle der kunne være med. Vi mødtes hos SOS Racing Parts til middag, hvorefter vi hentede 50x Cheeseburgere hos Burger King, så vi kunne få lidt at spise, naturligvis efter rådgivning af vores søde kostvejleder Magnus Sjølander, der nu hellere havde set, at vi alle spiste kolde ris med kylling. (ellers tak).

Vi skulle bare hygge, og snakke

Kørerne, og forældre blev samlet, så vi kunne hygge, snakke, og lære hinanden lidt bedre at kende, inden vi skal i gang med det hele, og hvad det handler om, kan du læse mere om, nederst i artiklen. Der blev spist burgere, og drukket sodavand på værkstedet hos SOS Racing Parts, mens ejeren Anders, lavede nogle ting for kørerne, blandt andet klister på noget nyt plastik, og et billede bag på en trailer, og nogle skulle have styr på cross tøjet. Vi fik klaret en masse ting, til denne første samling, hvor vi også fortalte lidt om, hvad vi havde at planer for 2024, mens man gik rundt og snakkede, og så hvordan alt blev lavet hos SOS Racing Parts i Silkeborg.

Kunne ikke samle alle

En var i Hamborg, og nogle børn skulle til fødselsdag, og Aksel Kugelmann sad i en bil, på vej hjem fra skiferie, men hans bedstefar Jørn var til stede. Vi syntes det var lidt synd at Aksel ikke selv kunne være der, nu han har været frontfigur i vores kampagner, så vi ringede til hans mor (Pia) i bilen, og lavede en videosamtale med Aksel, så han lige kunne hilse på de fremmødte.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Crossbladets ambassadør samling hos SOS Racing Parts
Artikel foto: Crossbladets ambassadør samling hos SOS Racing Parts
Artikel foto: Crossbladets ambassadør samling hos SOS Racing Parts

Vi glæder os til at komme rigtigt i gang

Lige nu venter vi bare på at sæsonen starter, så vi kan mødes ude på landets mange baner, uanset om det er DMCU, eller DMU, for vi har kørere med, begge steder. Vi har også seks træninger, der lige skal overståes inden sommerferien, og her starter vi op om fjorten dage, lige efter løbet på Korskroen, og her kommer vi naturligvis også selv med, og ser hvad der sker. Selvom alt hvad vi laver er frivilligt at deltage i, så lyder det til at alle gerne vil med, så det er jo bare endnu mere fedt.

Hvordan bliver man Ambassadør

Kogt helt ned, så skal man købe en af vores tre ambassadør pakker, der starter fra 1.799kr, hvor man får vores specialdesignede klister på, naturligvis sat sammen med ens egne sponsorer, både på klister og tøj. Har man købt en af pakkerne, så bliver man automatisk aktiveret som ambassadør, og får adgang til et lukket forum på Facebook, hvor vi har en masse tilbud, træninger, konkurrencer osv osv.

Her kan du se vores Ambassadør Pakker og købe dem online

Sådan er aftalen skruet sammen

Når du køber en crossbladet.dk ambassadør pakke gennem SOS Racing Parts i Silkeborg, så er det dem der står for salget, sammensætningen af pakkerne, produktionen, vejledning, og levering. Crossbladet.dk får vores navn ud, gennem crosskørerne, og SOS Racing Parts i Silkeborg, får kunderne. Vi tjener ikke en krone på at sælge disse pakker, men vi bliver mere synlige på banerne, med dette, og får naturligvis rabat når vi handler hos SOS Racing Parts, ligesom vores ambassadører, men vi betaler for alt, hvad vi henter der. (Dette har der været tvivl om, ude på banerne).

Husk at omtale, giver omtale.

Annonceindtægterne betaler

Crossbladet.dk er som mange ved, meget synlige, både med hjemmeside i søgemaskiner, på de sociale medier, og ikke mindst på banerne, og kan dermed også efter bare et år online, sælge reklamer, der er med til at holde maskinen kørende. Crossbladet.dk betaler alt hvad der sker i ambassadør området, for halvdelen af alle annonceindtægter, går direkte hertil, og resten går til driften. Vi har lige nu et solidt samarbejde med SOS Racing Parts, samt tre helsæson annoncører, der også er på det rullende kontor, samt vores fotoveste, og hjemmeside.

Hvad sker der så i Ambassadør området

Vi kan ikke fortælle alt, men herunder kan du se lidt af det.

  • Seks MX træninger med Jan Lausten
  • Kostvejledning og Fysik med / af, Magnus Sjølander
  • En kører der skiller sig ud efter de seks træninger vinder en plads til Sommercampen i Aalborg
  • Samling hvor der skal køres go-kart
  • Besøg hos MX Nord, og efterfølgende træning på MX Bane
  • Rabat hos SOS Racing Parts
  • Rabat hos MX Nord
  • Konkurrencer med fede gavekort

Dette og meget mere, som betales af crossbladet.dk, så der er kun fordele ved at blive ambassadør.

Her kan du se vores Ambassadør Pakker og købe dem online

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk