Motocross Nyheder

Støvet udfordrede alle hos Kolding Motocross Klub, torsdag

Artikel foto: Kenneth Kaalund trænede i Kolding

Torsdag kørte crossbladet til Kolding Motocross Klub, for at se om de stadig havde fart på, men her drillede støvet.

Normalt er vi i Herning om torsdagen, mest fordi det er let, men der var lidt ekstra tid i skemaet, så vi smuttede en tur ned og kiggede til Kolding Motocross Klub. Vi ankom lidt efter 17:00, og kunne se en brunlig sky, udefra MX Banen, og tænkte at det var underligt, da de normalt er super gode til at vande banen, så dette ikke sker, men der var akutte problemer med en træls traktor.

Mega støvet, men reddet af let vind

Kørerne blev reddet af den lette vind, der gik på tværs af banen, for hvis den ikke havde været der, så ville der ikke være nogen træning torsdag aften, grundet sikkerheden. Men det var også den eneste fordel at finde, torsdag aften, altså ude på banen, for det støvede helt vildt. Man kan se og fornemme det på billederne her i artiklen, at der hænger en sky i støv i luften, og det var næsten overalt, heldigvis ikke i den bagerste del af ryttergården, hvor vi brugte lidt ekstra tid torsdag.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Støvet torsdagstræning i Kolding 2023
Artikel foto: Støvet torsdagstræning i Kolding 2023
Artikel foto: Støvet torsdagstræning i Kolding 2023

Mange kendte ansigter i Kolding

Den første vi rendte ind i, da vi var ankommet i Kolding, var Mathiaz Madsen, der også kørte Klub GP i Sønderborg, dernæst OC Racing, der naturligvis stod og skiftede dæk, som han plejer at gøre (som også var i Sønderborg tirsdag). Så løb Malou Jacobsen, rundt og varmede op, der har været lidt sløj, men skulle ud at træne lidt, inden turen gik til Sverige, så Kenneth Kaalund (artikel foto) der baksede med en barnevogn, da han havde sin søn (og svigerfar) med i Kolding. osv osv.. Tophyggeligt.

Lidt billeder på Instagram:

Super glat bane i Kolding

Nu banen var knastør, og de ikke kunne vande, grundet en træls traktor, så var banen knastør, hård, og super glat, hvilket udfordrede mange. Nogle var dog glade for disse forhold, for det var jo god træning, når de skulle til Slagelse lørdag, for at køre B-DM 2023.

Crossbladet blev udfordret med billeder

Det var virkelig svært at tage billeder i Kolding, og vil nok hellere foretrække, at kæmpe med solen, ja endda lette regnbyger, for dette støv udfordrede os meget. Hvordan tager man billeder i så meget støv, og får dem flotte, ja den kode har vi ikke knækket endnu, og har desværre måtte slette rigtigt mange af de billeder som vi tog torsdag aften, så albummet bliver lille. Vi kommer naturligvis snart tilbage, en dag, hvor der er noget bedre forhold, og retter op på det, med en stak fine billeder.

Det var en anderledes oplevelse, men vi hyggede os godt og grundigt, og fik snakket med nogle mennesker, som vi møder rundt omkring i landet, og det er jo også en del af det.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk