GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Super god dag hos Mols Cross Club, med glade mennesker

Artikel foto: Alexander Johansen

Triple Crown Pokalløb 2024 er overstået hos Mols Cross Club, og det var en super flot dag, med en masse glade mennesker.

Vi er kommet hjem efter en super fed tur til Mols Cros Club, hvor der lørdag 23. Marts 2024 er blevet afviklet Triple Crown Pokalløb, og hele dagen er forløbet uden nogen store, eller grimme uheld, hvor ambulance, eller reddere skulle holdes aktive, ja de havde nærmeste en hyggedag.

Børnene fik opmærksomhed

Vi havde nævnt, at fokus størstedelen af tiden var på den lille bane hos Mols Cross Club denne lørdag, og her så vi en masse fede løb, hvor de virkelig gik til den. Der var naturligvis nogle der styrtede, og blev lidt kede af det, men der var en masse positive og glade hjælpere hele vejen rundt, og de fik hurtigt kørerene afsted igen, så de kunne komme med videre, og over målstregen.

Vi brugte næsten hele formiddagen på den lille bane, for vi vidste at Per´s Photo var godt aktiv på Maxi, så der skulle nok blive taget billeder over det hele.

Crossbladet nåede at komme lidt omkring det hele, og lidt udenfor banen også, og det er blevet fordelt lidt på Facebook, og lidt på Instagram, men det er svært at nå alt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Triple Crown Pokalløb 2024, Mols Cross Club
Artikel foto: Triple Crown Pokalløb 2024, Mols Cross Club
Artikel foto: Triple Crown Pokalløb 2024, Mols Cross Club

Flot afvikling

Vi har ikke noget at pege fingre af, til dette løb, heller ikke noget vi skulle tage med klubben, for hvis der nu var noget, så ville vi ikke skrive om det. Vi har bare mødt en masse glade mennesker, der har hygget sig, både med store og små, og afviklet det, som det nu bør blive klaret.

Det er altid en fornøjelse at besøge en klub der gør lidt ekstra ud af det, og formår at afvikle et løb til U.G, og hvis der har været nogle småting tidligere, så bliver det rettet op på, frem mod det kommende. Det er i hvert fald sådan vi har oplevet det hos Mols Cross Club.

Tak for en super fed dag, vi har bestemt hygget os.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk