GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Super hyggelig lørdagstræning hos Møldrup Motor Klub 2024

Artikel foto: Malias Lassen

Lørdag 29. Juni 2024, der smuttede crossbladet til Fredskovbanen, hos Møldrup Motor Klub, til deres træning.

Vi bestemte os for at besøge klubben, der på ganske kort tid havde fået aflyst to løb, grundet vand, så vi måtte altså lige omkring og sige hej, nu der var blevet godt vejr igen. Vi havde ikke aftalt at mødes med nogen på Fredskovbanen, så vi havde ingen ide om hvem der kom, eller hvor mange.

Få kørere, kort før 10:00 men..

Vi ankom på banen 09:45, og her var der et par trailere, så det lignede lidt en ret stille lørdag, men 5 minutter efter at vi ankom, så kom der et par gæve Nordjyder, nemlig Max og Alexander Johansen, og kort herefter, så kom Sebastian Lorenzen med hans far og bror. Så var vi ligesom i gang, og kunne smutte ind efter en kop kaffe, men inden vi nåede afsted, så kom Tue, Malika og Malias Lassen også til, og en håndfuld flere, vi ikke kendte så godt, men havde set før, rundt omkring.

Træningen blev ret hurtigt delt op, og så havde vi masser af tid til at tøffe rundt og drikke kaffe, og snakke med de forskellige, og det var super hyggeligt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Der var også quad på besøg
Artikel foto: Sebastian Lorenzen
Artikel foto: Max og Alexander Johansen

God blanding af det hele

Selvom der kun var 17 kørere, hvilket er meget, en lørdag, på de kanter, så var der lidt af det hele, med Micro på den lille bane, Mini og Maxi samt nogle Quad på den store bane. Når de ikke trænede, så var en stor del af dem ude på banen og kigge på de andre kørte, så der var masser af hygge.

Sebastian´s storebror, Alexander Lorenzen, gav lidt gode råd til både Malias og Malika Lassen, og ikke mindst lillebror Sebastian, når de trænede, og det hyggede de alle sig med. Vi har faktisk hørt en fugl synge om, at Alexander Lorenzen skal køre mindst et DAM Løb her i 2024, men om han har tabt et væddemål, eller snakket over sig en dag, det ved vi ikke, men vi glæder os til at se det.

Billeder og Video

Facebook:

Se album med alle billederne her

Instagram:

Video 1 – Maxi

Video 2 – Maxi

Video 3 – Maxi

Tak for en hyggelig dag, vi ses formentlig snart igen.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk