GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Torsdag endte vi til endnu et klubmesterskab på Uhre banen

Artikel foto: Klubmesterskab 2023, Herning Motocross

Torsdag endte ud med endnu et klubmesterskab, og denne gang på Uhre banen, hos Herning Motocross.

Torsdag 14. september 2023, var lidt en rodet dag for vores vedkommende, med mange ting på programmet, og når der kun køres ræs i Kolding, og på Uhre, ved Herning Motocross, så var dette valg oplagt. Inden vi ramte Uhre, så var vi lige omkring WestCoastMX, for at se om de lavede noget, og her var alle mand til stede, så dem fik vi lige sludret lidt med, inden turen gik videre til Uhre.

Ikke nær så mange, som normalt

En ting vi hurtigt lagde mærke til, det var at ryttergården ikke var pakket som til et af de tidligere klubmesterskaber, som vi med til, henover sommeren. Der er stadig mange, men godt fordelt over banerne, og klasserne, så var en lidt skrabet udgave.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klubmesterskab 2023, Herning Motocross
Artikel foto: Klubmesterskab 2023, Herning Motocross
Artikel foto: Klubmesterskab 2023, Herning Motocross

Masser af godt ræs

Selvom nogle af rækkerne var lidt “tynde” i forhold til deltagere, så var der mange fede kampe, kørerne imellem. Det var både på Micro, Mini og Maxi banen, så der var masser af god underholdning torsdag aften, hvor det ikke var den sidste afdeling, så der er noget på spil endnu.

De lyse aftener er væk

Det går sgu den forkerte vej, med lyset henover aftenen, og vi oplevede det også i Børkop onsdag, men det var næsten værre, torsdag aften på Uhre. Det sidste Maxi heat, samt Quads, var måske lige på kanten, for det blev pludselig også svært at tage billeder, på området.

Video og Billeder

Vi fik skudt lidt video fra nogle starter, og smidt på Instagram, og så har vi naturligvis også en stak billeder klar, der kommer på den tilknyttede Facebook side fredag.

Tak for en hyggelig aften, vi ses ude på banerne!


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk