Motocross Nyheder

Totalt hygge i Børkop med MX, Enduro og bare afslapning

Artikel foto: Malou Jacobsen

Det er en top hyggelig dag hos Børkop Motor Sport, hvor Crossbladet er på besøg, hvor det også er sidste hverdagstræning på banen, i 2023.

Vi havde et ærinde i Vejle onsdag 18. oktober 2023, og så passede det jo bare perfekt, at vi kunne trille de omkring 5km mere, videre mod Børkop Motor Sport. De havde nemlig haft længe åben, denne onsdag, midt i efterårsferien, da de slog dørene op allerede klokken 11:00, og kører frem til det bliver mørkt. Det er top hyggeligt hernede, med super flot vejr.

Knap 30 kørere

Der har indtil videre været omkring 25 til 30 kørere igennem, og der dukker hele tiden et nyt hold op, og det kan man også sagtens, med sådan et lækkert vejr. Banen er også god, ikke for tør, ej heller for våd, og så godt tilpas med spor, uden at være smadret af huller, altså god træning.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Onsdagstræning, i Børkop 2023
Artikel foto: Onsdagstræning, i Børkop 2023
Artikel foto: Onsdagstræning, i Børkop 2023

Lidt af det hele denne onsdag

Vi har set en del nyere kørere, der er ude og hygge på lånecyklerne de har her hos Børkop Motor Sport, men der er ikke mange (endnu) af klubbens helt små kørere, på den lille bane. Derimod er der flere større cykler, unge, og de lidt ældre, og så er der faktisk en del Endur cykler til stede i klubben.

Malou Jacobsen (artikel foto) får lidt kyndig træning af Enduro guruen Dan, der viser hende lige om dette, og det kan du læse mere om, på et senere tidspunkt, hvor vi skriver lidt om hendes plan, med dette. Vi har lagt en lille video med hende og et par andre på Instagram HER

Billeder

Vi opretter inden længe et album på den tilknyttede Facebook side, og smider lidt billeder fra Børkop online, så man kan se endnu flere af de mange besøgende, denne onsdag.

Super fed dag i Børkop, der heldigvis varer nogle timer endnu.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk