GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Træning i Billund 23. december, hvor julemanden også var med

Artikel foto: Julemanden

Lørdag 23 december 2023, har vi brugt hos Billund Motocross Klub, hvor julemanden også dukkede op, og kørte med.

Formanden fra Billund Motocross Klub, Benny Møller, meldte op fredag, at de åbnede klubben lørdag 23 december 2023, fra 10:00 til 14:00, og så havde vi en plan. Da vi stod op i det Midtjyske, så kunne vi se at der var kommet lidt sne, men det kunne ikke gøre mange fortræd, så vi pakkede bilen, og kørte mod Billund. Da vi var 15 minutter derfra, så bimlede mobilen, og det var Magnus Sjølander, der var hele oppe i det røde felt, for han var kun 5 minutter derfra, og havde set et opslag om, at der var en masse vand på banen, og om vi skulle køre til Hadsund i stedet for. Vi kiggede selv i gruppen, og kunne se at de havde kortet lidt af banen, og så kørte de alligevel, og vi fik ham overtalt til at kigge, i det mindste, og så tage en beslutning ud fra det.

Perfekt bane

Da vi trillede ind i ryttergården, så havde Magnus pakket ud, og ventede på at Kevin Nørgaard også skulle komme, og fortalte kort forinden, at banen rent faktisk var super fed. Så behøvede vi jo ikke at snakke mere om det, og så kørte de på i en tre timer, denne lørdag.

Der er vand på banen

Lige når man lander efter kassehoppet, med en lang side, langs volden (til højre når man hopper), og det stykke ved siden af, ved siden af kassehoppet, det stod simpelthen, under vand. Det havde Benny Møller sgu aldrig set før, men så i stedet for at dreje til højre, efter man var landet, så kørte man lige ud, og krydsede ind mod tællerhuset, og det fungerede rigtigt godt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Ehm, der er vand på banen
Artikel foto: Ehm, der er vand på banen

Dette lille stykke, man ikke kunne køre på, grundet det meget vand, betød faktisk ikke det vilde, for resten af banen var næsten perfekt. Der blev i hvert fald gået til den, og der blev kørt mange træninger, og så kunne alle tage hjem med ro i sindet. Det vil så sige, næsten alle, for Benny Møller nåede knap 2 omgange, inden han måtte sætte maskinen til side, da den var “broken” og skulle på værksted (igen), og det var ikke noget han fandt på, den drillede helt oprigtigt.

Julemanden

Freya “Julemanden” Biinfeldt var klædt ud, som du kan se på artikel foto, og det var da et ret sjovt påfund, og er første gang, at vi har oplevet dette. Der kommer mange flere billeder af hende, mens hun kører rundt som julemand, hos Billund Motocross Klub

Billeder fra dagen

Der lander på vores Facebook side, lidt senere denne lørdag, men vi laver også lidt en artikel, så man kan få det komplette overblik, og se alt hvad vi lavede fra Billund.

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk