GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Tre træninger tilbage på Korskro, inden DM A Open 2024

Vestjysk Motocross Club, Korskroen, MX, Motocross, MX Billeder, MX Nyheder, Crossbladet, Motocross Nyheder,
Artikel foto: Onsdagstræning, Vestjysk Motocross Club 2023

Vestjysk Motocross Club, Korskro, har tre træninger tilbage, inden der køres DM A Open 2024, på deres bane 7. Juli.

Søndag 7. juli 2024 skal der køres fjerde afdeling af DM A Open og tredje afdeling af DM Mini 85 Open, hos Vestjysk Motocross Club, også bedre kendt som Korskro. De har nogle ret vilde dage foran sig, for udover de tre træningsdage, der er åbent for alle, så har de også lige en sommer camp med Kaalund, inden selve DM sparkes i gang, men der er ingen grund til bekymringer.

Onsdag, Lørdag og Søndag

Der er træning onsdag 6. juni 2024, i tidsrummet 16:00 til 20:00, hvor de normalt har åbent, og det bliver en varm dag, med masser af sol. Men der har ekstra åbent, den kommende weekend, lørdag 29. Juni og Søndag 30. Juni, hvor det er absolut sidste chance for at træne inden DM.

Artikel foto: DM A Træning 2024

Hvis man ikke er til den hårde varme, så kan vi fortælle at det bliver en anelse køligere i weekenden, men det holder heldigvis tørt, men der kommer måske lidt naturlig vanding torsdag og fredag, vi ved dog ikke hvor meget vand der kommer, eller hvorhenne (endnu).

Spørgsmål og information

Det er en god ide lige at hoppe med i deres gruppe på Facebook, hvor de er rigtigt gode til at bringe diverse information, før, under og efter løbene. Kom til gruppen her

Vi ses på Kroen…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk