GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vestjysk Motocross Club leverede varen søndag 7. Juli 2024 til DM

Artikel foto: Vestjysk Motocross Club – Korskro 2024

Vestjysk Motocross Club og deres mange frivillige kræfter gjorde DM til en festdag, for dem der var til stede.

Vi skruer lige tiden tilbage til lørdag 6. Juli 2024, hvor vi landede på Korskro, og kunne se en hær af frivillige mennesker, rode rundt med en masse ting, og selvom det “bare” var en finpudsning, inden den store dag skulle komme, så skete der altså mange ting. Lørdagen var en speciel dag, for udover det hele skulle stå klar til den næste morgen, så kom der også et uvejr lige i hovedet af os alle dernede, hvilket gav flere udfordringer. Banen stod knivskarp, og kunne godt tåle lidt ekstra vand, og det kom der også, men det var ikke noget der smadrede det hele, og så støvede det jo ikke.

Noget manglede i ryttergården

Korskro har virkelig meget plads, og der kunne nemt være mange flere, hvilket også tog charmen lidt af det, hvis du spørger os. Vi savnede lidt den stil der var på Mors, og ikke mindst i Hjørring, hvor alle teams holdte side om side, og havde teltene ud mod vejen, gennem ryttergården, så man kunne gå og kigge på det hele. Lige den del giver en speciel stemning i ryttergården, og kan næsten ikke laves anderledes. Nu skal det heller ikke lyde som om det var kedeligt, for folk hyggede sig, og hjalp hinanden, præcis som man altid ser det, de forskellige teams var bare mere spredt rundt.

Flotte faciliteter og høj standard

Vestjysk Motocross Club har bare nogle flotte faciliteter, men det kræver også et stort arbejde at vedligeholde det, og holde det kørende på løbsdage. Der skal laves mad til de frivillige kræfter, både på arbejdsdage, og på løbsdage, der skal gøres rent på toiletter, og bad, samt laves kaffe i mængder vi kun drømmer om, banerne skal gøres klar, og det hele skal stå snorlige, og det gjorde det.

Dejlig afslappet stemning

Det var simpelthen en fornøjelse, at have en stævneleder og dommer, der tøffede rundt og hyggede sig, uden at kæfte op om alt muligt ligegyldigt, ingen vil få gavn af alligevel. Der var simpelthen en dejlig afslappet stemning, selvom det var en vigtig dag, nu der skulle køres DM A. Det var ikke kun hos ledelsen, der var overalt man kom, uanset om det var en kop kaffe, sodavand eller mad, eller noget helt femte, så var der bare en rar stemning, og så er dagen bare så meget federe. (Tak).

Fed kulisse

Formanden skrev i deres Facebook gruppe, at der var for lidt besøgende, og plads til mange flere. Vi havde en helt anden oplevelse, for det var virkelig en fed kulisse, for lige meget hvor vi gik henne, så kunne se en hulens masse mennesker pakket sammen, for at se ræs.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Fed kulisse til DM A Open 2024, Korskro
Artikel foto: Fed kulisse til DM A Open 2024, Korskro
Artikel foto: Fed kulisse til DM A Open 2024, Korskro

Vi fik sgu gåsehud, når vi gik rundt og kiggede på de mange glade mennesker, der heppede på deres favoritter, og havde en fest. Hvis der nu kom en EM Afdeling eller lignende til Korskro, så ville der måske komme flere mennesker, men vi syntes altså det var fedt.

Se også: Billeder og Video fra DM A Open + 85 B 2024 på Korskro 

Kan vi ikke få lidt lyd på?

Det er egentlig ikke første gang vi har tænkt over det, men blot husket det. Når der er informationsmøde ved klubhus eller start, kan man så ikke få lidt lyd på? Man kan simpelthen ikke høre, når en person “forsøger” at råbe op og forklare tingene, slet ikke når det blæser. Der er så mange sound bokse i ryttergården, at man kunne burde strikke aftaler sammen med dem der har dem, og selv indkøbe en mic eller noget lignende.

Det er ikke nemt at råbe alle op, ej heller høre det, uanset hvor “tæt” man står.

Pokal overrækkelsen

Der fik de os igen, for selvom man gerne vil binde publikum, til deres pokal overrækkelse, så behøver det altså heller ikke gå så hurtigt. Vi nåede end ikke at smutte ned i vognen og skifte linse, før det halve var overstået, så her smuttede pokal overrækkelsen altså (har kun de røde plader). Hvis det blev nævnt til informationsmødet, så var det fordi vi ikke kunne høre det.. 🙂 Binder man flere ved at lave det på denne måde, i stedet for at lave det hele samlet til sidst? Han Herred har en fantastisk opskrift på det, nemlig at lave en super fed lodtræning til sidst, der holder på folk, og mon ikke lokalsamfundet kan spytte i puljen her. (Blot en tanke).

Tak for nogle fede dage

Nu er vi “flyttet” fra Korsko, efter en fed tid på de kanter, af to omgange, og det har som altid været top hyggeligt, ikke mindst sammen med dem vi kender, men også de mange nye mennesker vi møder, og helt sikkert skal se igen. Tak alle!

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk